1. Used Cars
  2. Toyota Approved
Odaberite

Rabljena vozila Toyota Provjereno

SAMO JEDAN KLIK DIJELI VAS OD VAŠE  SAVRŠENE TOYOTE 

Ako tražite svoje savršeno rabljeno Toyota vozilo, možete biti sigurni da će vam program rabljenih vozila Toyota Provjereno pružiti ono najbolje za vas. Naš program odobrenih rabljenih vozila sadrži sveobuhvatnu Toyotinu garanciju, program pomoći na cesti Toyota Roadside Assistance, te temeljitu tehničku provjeru na koju se možete osloniti, a tu je i niz usluga finansiranja i osiguranja kako bi vam život bio jednostavniji.

ZAŠTO KUPOVATI RABLJENA VOZILA TOYOTA PROVJERENO

GARANCIJA NAJMANJE 12 MJESECI

Kako biste bili bezbrižni, automobili iz programa Toyota Provjereno se ponose garancijom u trajanju od najmanje 12 mjeseci. Kao predvodnik u hibridima, vodimo računa da svi naši hibridi prođu Provjeru zdravlja hibrida koja, kada se obavlja svake godine, osigurava produženu garanciju na hibridnu bateriju do čak 10 godina.

SVEOBUHVATNA GARANCIJA

Osigurajte svoj automobil kod ljudi koji ga najbolje poznaju. Nudimo jedno od najširih pokrića, vodeći računa da uvijek dobijate samo najbolju brigu i pažnju u trenucima kada su vam one najpotrebnije.

TEHNIČKA PROVJERA U 145 TAČAKA

Naši obučeni stručnjaci će provjeriti svaki rabljeni automobil u programu Toyota Provjereno kako bi se uvjerili da je ispravan, kroz svih 145 tačaka tehničke provjere. I naši hibridi prolaze Provjeru zdravlja hibrida kako bismo se uvjerili da su njihov hibridni sistem i baterija u besprijekornom stanju.

POMOĆ NA CESTI TOKOM 12 MJESECI

Svi automobili iz programa Toyota Provjereno su pokriveni potpunom pomoći na cesti tokom 12 mjeseci, koja uključuje uslugu popravka na licu mjesta ili povratka u vaše prebivalište, kako biste bili potpuno bezbrižni na cesti.

SPREMAN ZA POLAZAK

Koje god vozilo odabrali, svaka Toyota Provjereno će biti potpuno spremna, pa je možete odvesti kući prije nego mislite.

RABLJENO SE NIKADA NIJE ČINILO TAKO NOVO

Kada pronađete pravi model, postoji niz odgovarajućih finansijskih opcija koje će vam pomoći pri kupovini vašeg novog, rabljenog automobila. Nudimo i mogućnost kupovine staro za novo za sve marke i modele.

STARO ZA NOVO S TOYOTOM

Mi najviše cijenimo vaš automobil

S obzirom na to da Toyotina kvaliteta traje cijeli život, raširenih ruku čekamo povratak svih naših automobila. Prilikom zamjene vaše Toyota u okviru staro za novo programa Toyota Provjereno, možete očekivati profesionalnu i transparentnu uslugu, konkurentnu procjenu i, što je najvažnije, potpunu bezbrižnost.

Toyota osiguranje

Iskoristite pogodnosti naših paketa osiguranja — zaputite se bezbrižno, uživajte u pomoći na cesti u cijeloj Europi, uz stručnost ovlaštene Toyotine mreže koja je spremna pobrinuti se za vaš automobil u slučaju kvara.

Otkrijte naše pakete osiguranja

NAJČEŠĆA PITANJA

Ovdje ćete naći odgovore na najčešća pitanja o hibridima, kao što su: Mogu li imati povjerenja u hibridnu tehnologiju? Je li održavanje hibrida skupo? Koliko su izdržljive hibridne baterije?