1. Hybrid
  2. Hybrid Proud
Odaberite

TOYOTA HYBRID.
SNAGA KOJA BUDI PONOS.

Kad voziš atraktivan i učinkovit automobil kroz susjedstvo.

#HibridniPonos

Kad uštediš novac na gorivu, pa častiš ručkom.

#HibridniPonos

Biti jedan od 15 miliona vozača koji polovinu svojih vožnji voze na struju.

#HibridniPonos

Nakon teškog dana u školi, zadovoljstvo je voziti se kući u hibridu.

#HibridniPonos

ZADOVOLJSTVO KUPACA TOYOTA HIBRIDOM

Već duže vrijeme pratim ovu tehnologiju jer doprinosi manjoj potrošnji i manjem zagađenju okoline. Zato mi se nametnula kao najbolji izbor. Ali ono što bih posebno istakao je da vožnja u hibridnom vozilu jako opušta. Brojke o potrošnji i performansama su egzaktne i u njih nisam sumnjao, ali sam se kao vlasnik uvjerio koliko su hibridi ugodni za vožnju.
Ekrem Okanović, vlasnik Priusa
Bio sam vlasnik tako da vam iz prve ruke mogu reći o razlici između hibrida i vozila na konvencionalni pogon. Ja prelazim mnogo kilometara godišnje i udobnost mi je jako bitna. Moram reći da su hibridi mnogo udobniji, a tu je još svakao i ušteda zbog manje potrošnje goriva, kao i osjećaj bezbrižnosti zbog brojnih sigurnosnih sistema u vozilu.
Boris Buntić, vlasnik C-HR Hybrid
Hibrid je u svakom slučaju ispunio moja očekivanja: manja je potrošnja, tiha i ugodna vožnja koja je vrlo jednostavna. Jako sam zadovoljan.
Damir Šubić, vlasnik C-HR Hybrid
O ovom vozilu sam sanjao pet godina. Zanimale su me nove tehnologije i dugo sam istraživao o Priusu. Smatram da je ovo vozilo sa trenutno najvišim stepenom tehnologije u masovnoj proizvodnji. Na dobro se čovjek brzo navikne – ovo je vozilo koje stimuliše da se vozi bolje i sigurnije.
Velemir Simić, vlasnik Priusa

Pronađite hibrid koji vam najviše odgovara