1. Discover Toyota
  2. Quality
  3. Producing quality
Odaberite

Proizvodnja kvalitete

Kvaliteta osigurana u svakom vozilu

Ulažemo u ljude, obuku i načine rada da bismo osigurali da je svako vozilo koje proizvedemo najviše kvalitete, da zadovoljava visoke standarde koje postavljamo i da ih premašuje. Posvećeni smo proizvodnji vozila najviše kvalitete korištenjem preciznih proizvodnih procesa i uz stručnu i posvećenu radnu snagu. Svako vozilo koje proizvedemo podvrgnuto je tisućama provjera radi osiguravanja izvanrednih sigurnosti, performansi i kvalitete izrade, u skladu s našim zahtjevnim standardima. Da bi naši zaposlenici naučili i shvatili kvalitetu, osiguravamo sveobuhvatnu obuku. Ona uključuje pripravništvo za mlade ljude na početku karijere kao i redovne prilike za razvoj vještina za naše dokazane zaposlenike. Iskustvo i znanje se prenose s jedne na drugu generaciju, jačajući posvećenost kvaliteti. Uspjeh naše obuke se očituje u brojnim nagradama osvojenim na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Toyotina superiorna kvaliteta

Toyota je stekla reputaciju zahvaljujući proizvodnji vozila vrlo visoke kvalitete u svim zemljama u svijetu. To je postignuto pristupu kontrole kvalitete i osiguranja kvalitete koji je jedinstven za Toyotu i razvijan je dugi niz godina. Od prvih faza postupka konstruiranja pa sve do silaska vozila s proizvodne linije, u Toyoti je kvaliteta ključna.

To možete vidjeti u materijalima, spojevima i završnoj obradi, te inovativnim novim tehnologijama koje ugrađujemo u sva naša vozila. Kvaliteta je temeljni preduvjet za postizanje osmijeha stranaka i zato je ugrađena u sve naše aktivnosti. Način na koji proizvodimo naša vozila utjelovljen je u Toyota Production System (TPS).

 

Kvaliteta osigurana u svakom vozilu

Ljudi koji proizvode naša vozila osjećaju velik osobni ponos zbog kvalitete svog rada. Svako vozilo je podvrgnuto tisućama provjera kvalitete tijekom proizvodnog procesa.

Postupak proizvodnje vozila uključuje mnogo radnika koji rade jedan za drugim na mnoštvu različitih zadataka. Svatko na proizvodnoj liniji odgovoran je za osiguranje kvalitete na svakom koraku, a osobni angažman na radnom mjestu doseže vrhunac na provjeri za osiguranje kvalitete koje se provode prije nego bilo koje vozilo izađe iz tvornice.

Zaposlenici koji provode tisuće provjera koje zahtijevamo, su ponosni na svoj posao kojim osiguravamo da svaka stranka može imati puno povjerenje u sigurnost i kvalitetu svog vozila.

 

Osiguranje kvalitete

Zadatak

Zadatak naših timova za osiguranje kvalitete je osigurati da svako vozilo koje izađe iz naših tvornica, bilo gdje u svijetu, zadovoljava naše visoke standarde sigurnosti i kvalitete.

Prije nego dobije formalno odobrenje za isporuku krajnjem kupcu, na svakom vozilu se provodi niz od 2.000 provjera.


“Kvaliteta nikada nije slučajna. Ona je uvijek rezultat usmjerenog napora.”

John Ruskin, filozof