Trkaći DNK

Razvoj kroz utrke

Od Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) i Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) do utrke 24 sata Nürburgringa, TOYOTA GAZOO Racing se natječe u najprestižnijim svjetskim natjecanjima u motosportu. Savladavajući izazove s kojima se suočavamo u žaru natjecanja, možemo razvijati naše ljude, usvajati nove tehnologije i proizvoditi sve bolje automobile.

Uzbudljiva Toyota GR Supra nam daje savršeni temelj za utrke. A, kao izlog za prikazivanje tih kvaliteta je ovo: GR Supra GT4 Concept. Svjetsku premijeru je doživjela na Ženevskom sajmu 2019. godine i prikaz je toga kako savršeno izbalansirano podvozje i kruta, ali lagana karoserija Toyote GR Supra može biti pretočena u konkurentni stroj za međunarodne utrke GT4.

Što kažu natjecatelji

Od zvijezda WRC-a i WEC-a do prvaka u driftanju i TV osoblja, okupili smo neke od najutjecajnijih vozača na svijetu na stazi i pružili im mogućnost da okušaju novu Toyotu GR Supra. Naši profesionalni vozaču su podijelili s nama prve dojmove našeg novog sportskog automobila nakon što su ga tjerali do krajnjih granica, ali su nam objasnili i značenje imena Supra u svojim ubrzanim životima.

Više o Toyota Gazoo Racing

Toyota POBJEDA! POBJEDA! Posljednja etapa Dakara 2019 okončana je u Peruu, gdje su Nasser Al Attiyah i Mathieu Baumel iz Toyote Gazoo Racing SA, sa svojom južnoafričkom Toyotom Hilux, ostvarili pobjedu povijesnog značaja za Toyotu. Fantastična  dvostruka pobjeda na stazi Fuji za  TOYOTA GAZOO Racing Fantastična dvostruka pobjeda na stazi Fuji za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing je oduševila strastvene domaće navijače ostvarivši pobjedu u utrci 6 sati Fujija, četvrtoj utrci FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018./19. TOYOTA GAZOO RACING pobijeda u Le Mansu TOYOTA GAZOO RACING pobijeda u Le Mansu TOYOTA GAZOO Racing pobijedila je u 86. utrci 24 sata Le Mansa, ostvarivši istorijsku, prvu pobjedu u svom dvadesetom pokušaju. Dvostruka pobjeda u Spa za TOYOTA GAZOO Racing Dvostruka pobjeda u Spa za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing započela je sezonu 2018./19. FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) dvostrukom pobjedom u utrci Total 6 sati Spa-Francorchamps.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.