Trkaći DNK

Razvoj kroz utrke

Od Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti (WEC) i Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) do utrke 24 sata Nürburgringa, TOYOTA GAZOO Racing se natječe u najprestižnijim svjetskim natjecanjima u motosportu. Savladavajući izazove s kojima se suočavamo u žaru natjecanja, možemo razvijati naše ljude, usvajati nove tehnologije i proizvoditi sve bolje automobile.

Uzbudljiva Toyota GR Supra nam daje savršeni temelj za utrke. A, kao izlog za prikazivanje tih kvaliteta je ovo: GR Supra GT4 Concept. Svjetsku premijeru je doživjela na Ženevskom sajmu 2019. godine i prikaz je toga kako savršeno izbalansirano podvozje i kruta, ali lagana karoserija Toyote GR Supra može biti pretočena u konkurentni stroj za međunarodne utrke GT4.

Što kažu natjecatelji

Od zvijezda WRC-a i WEC-a do prvaka u driftanju i TV osoblja, okupili smo neke od najutjecajnijih vozača na svijetu na stazi i pružili im mogućnost da okušaju novu Toyotu GR Supra. Naši profesionalni vozaču su podijelili s nama prve dojmove našeg novog sportskog automobila nakon što su ga tjerali do krajnjih granica, ali su nam objasnili i značenje imena Supra u svojim ubrzanim životima.

Više o TOYOTA GAZOO Racingu

Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota City, Japan, 3. april 2019. Fernando Alonso testira Dakar Hilux Fernando Alonso testira Dakar Hilux Vozač TOYOTA GAZOO Racinga Fernando Alonso je dovršio dvodnevnu provjeru za upravljačem pobjednika Relija Dakar, Toyote Hilux u Južnoj Africi 27. i 28. ožujka.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.