SISTEM PREDVIĐANJA SUDARA

Naš napredni sistem izbjegavanja sudara

Koristeći milimetarski valni radar koji promatra cestu ispred vaše Toyote, kao pomoć naš sistem predviđanja sudara djeluje kao drugi par očiju.

Detekcija sudara

Ako radar detektira visoku vjerojatnost sudara aktivirati će upozorenje kako bi vas potaknuo na poduzimanje određene akcije. Čim reagirate i pritisnite papučicu kočnice, sistem će već pripremiti sistem pomoći pri naglom kočenju, čime se osigurava maksimalni tlak u sistemu kočenja bez obzira koliko snažno pritisnuli papučicu kočnice.

/
Smanjenje potencijalnih ozljeda

Ako sistem predviđanja sudara odluči da je sudar neizbježan, aktivirati će 'kočenje prije sudara' automatskim uključivanjem kočnica i pripremiti sigurnosne pojaseve za sudar, tako što će ih zategnuti, čime će vas zadržati u sjedalu i smanjiti potencijalne ozljede.

/

Saznajte više

Pomoć pri parkiranju Pomoć pri parkiranju Tehnologija koja vam pruža više samopouzdanja prilikom parkiranja, pomažući vam pri manevriranju i osiguravajući vam bolji pogled. Pomoć pri izbjegavanju pješaka Pomoć pri izbjegavanju pješaka U težnji za svijetom u kojem su sudari vozila i stradanje pješaka eliminirani, kompanija Toyota Motor Corporation (TMS) je učinila značajan korak s najavom sistema kontrole upravljanja radi izbjegavanja pješaka. Toyotin automatski sistem održavanja udaljenosti Toyotin automatski sistem održavanja udaljenosti U težnji za svijetom u kojem će sudari vozila biti eliminirani, kompanija Toyota Motor Corporation (TMC) učinila je značajan korak s najavom novo razvijene sigurnosne tehnologije. ISO 14001:2015 ISO 14001:2015 Briga za životnu sredinu je jedan od najvažnijih Toyotinih postulata. Kako globalno, tako i lokalno.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.