PASIVNA SIGURNOST

Vaša zaštita u slučaju nesreće

Naše aktivnosti u sprečavanju i smanjenju ozljeda u slučaju nesreće naziva se 'pasivna sigurnost'.

Vodeći u svijetu

U sklopu naše želje da budemo prvi na svijetu u polju sigurnosti vozila, 1995. godine smo definirali proces Globalne izvanredne ocjene (GOA). Uz redovito nadopunjavanje, ova dobrovoljna interna ocjena sigurnosti omogućuje nam da se usmjerimo prema najvišim sigurnosnim rezultatima, uz zadovoljavanje i nadilaženje međunarodnih sigurnosnih standarda i ocjena.

/
Gdje je sve počelo

Od izgradnje našeg prvog postrojenja za testiranje sudara i odjela za ocjenu sigurnosti 1966. godine, proveli smo iscrpna istraživanja i razvoj u polju pasivne sigurnosti.

Kako bi u potpunosti razumjeli izuzetne sile koje se javljaju tijekom sudara i kako one doprinose ozljedama putnika i pješaka, testove sudara u našim postrojenjima provodimo cijelu godinu, dan i noć.

/
Virtualna stvarnost

Kao podrška razvoju napredne sigurnosti koristimo obitelj ljudskim modela s podrškom za virtualnu stvarnost, koje nazivamo THUMS: Od 1997., oni su nam pomogli analizirati ozljede uz puno više detalja od konvencionalnih lutaka: od oštećenja ligamenata, tetiva, mišića i čak kože, naša THUMS obitelj je skoro ljudska! Naša zadnja inačica 4 THUMS lutke iz 2012., sastoji se od više od 1 milijun elemenata.


Također simuliramo sudare iz podataka o stvarnim nesrećama kako bi stalno mogli unaprijediti značajke kao što su apsorbirajuća struktura karoserije, putnička ćelija, zračni jastuci, sigurnosni pojasevi i sjedala sa zaštitom od ozljeda istezanja vrata.

Saznajte više o Toyoti

Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Zahvaljujući uspješnom pokretanju platforme za rezervaciju u oktobru 2018., prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervisana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila. Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota će 5. marta 2019. imati svjetsku premijeru nove GR Supre GT4 Concept na Sajmu automobila u Ženevi. RAV4 Predstavljen u Mostaru RAV4 Predstavljen u Mostaru Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu. Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.