Mi u Toyoti, stalno tražimo načine smanjenja našeg utjecaja na okoliš. U ovom dijelu Bolja Zemlja, možete otkriti što smo napravili, što radimo i što planiramo u budućnosti, kako bi osigurali harmoniju između ljudi, proizvoda i ove planete.

Četiri izraza za Bolju Zemlju

Davno smo stavili prioritet na razvoj proizvodnih metoda i vozila koji imaju manji utjecaj na okoliš. Ovaj pristup od 360 stupnjeva, bazira se na onome što se popularno naziva četiri izraza: Smanji, Ponovo iskoristi, Recikliraj i Obnovi. Ove jednostavne riječi pomažu definirati naša konstantna poboljšanja u načinu na koji proizvodimo vozila, kako se naša vozila ponašaju kada ih voze naši kupci, i kako se mogu sigurno i odgovorno zbrinuti kada dosegnu kraj svog radnog vijeka.

Naš fokus na ova četiri izraza pomaže nam u minimiziranju uporabe vrijednih prirodnih resursa i naših emisija ugljika. Također nam pomažu u osmišljavanju budućih vozila koja su još čišća i učinkovitija, uporabom inovativnih materijala i alternativnih izvora energije. Ovaj pristup će nas dovesti do našeg cilja, savršenog ekološkog automobila, koji ima nulti utjecaj na okoliš u svakom stadiju svog radnog vijeka.

/

Smanjiti

Smanjiti znači manje koristiti i manje utjecati na okoliš. To se odnosi na sve što radimo, od projektiranja automobila koji rade manji pritisak na okoliš, do kreiranja proizvodnih procesa koji koriste manje resursa i kreiraju manje zagađenja.

Ponovo iskoristiti

One stvari koje ne možemo smanjiti, pokušavamo ponovo iskoristiti. Tijekom vremena koje automobil provede na cesti, mnogi od njegovih dijelova mogu se obnoviti i ponovo iskoristiti. Jednaki princip se primjenjuje kada se vozilo priprema za zbrinjavanje na otpad. Još uvijek može sadržavati dijelove koji se mogu izvaditi radi obnove i ponovne uporabe. U našim proizvodnim operacijama, pazimo da ponovo iskoristimo umjesto da odbacimo resurse, kao što je voda i bilo kakav višak materijala iz naših proizvodnih procesa.

Reciklirati

Ako stvari možemo reciklirati, ne moramo toliko koristiti nove resurse ili materijale kako bi napravili nove. Mi koristimo reciklirane materijale za proizvodnju novih automobila i tražimo načine recikliranja komponenti iz naših vozila, kao što su dijelovi naših hibridnih pogonskih sustava. Mogućnost recikliranja ugrađena je u sva naša vozila.

Obnoviti

Kako bi se količina otpada zadržala na apsolutnom minimumu, iz naših proizvodnih operacija pokušati ćemo obnoviti što je više moguće. Također radimo sa specijalnim partnerima kako bi kreirali najbolje moguće procese zbrinjavanja naših vozila. Čak i najfiniji dijelovi otpada mogu se obnoviti i iskoristiti, na primjer, kao alternativni izvor energije za industriju.

Više informacija

Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Novi Hilux 2019 Special Edition bit će predstavljen na Salonu teretnih vozila u Birminghamu Na predstojećem Salonu teretnih vozila u Birminghamu, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Nova Toyota Proace City Nova Toyota Proace City Nova paleta kompaktnog furgona ojačat će Toyotinu zastupljenost na europskom tržištu lakih teretnih vozila Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota City, Japan, 3. april 2019. Fernando Alonso testira Dakar Hilux Fernando Alonso testira Dakar Hilux Vozač TOYOTA GAZOO Racinga Fernando Alonso je dovršio dvodnevnu provjeru za upravljačem pobjednika Relija Dakar, Toyote Hilux u Južnoj Africi 27. i 28. ožujka.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.