Toyota hibridi kao zvijezde pod svjetlima reflektora

Sajam automobila u Frankfurtu 2015.

Obzirom da je jedan od najprestižnijih sajmova automobila na svijetu, ako želite premijerno predstaviti nešto novo i uzbudljivo, Frankfurt je najbolje mjesto za to – a u 2015. imali smo zaista mnogo novosti za pokazati.

Ove godine je Prius na mjestu koje iskreno zaslužuje – u samome centru pažnje kao najbolji primjer kombinacije upadljivog dizajna, učinkovitosti i inovacije; novi RAV4 započinje posve novo poglavlje u svojoj avanturističkoj povijesti unoseći opciju hibridne tehnologije u ponudu; dok novi C-HR Concept vješto pobuđuje maštu okupljenih – kompaktni SUV koji je vrlo upadljiv, toliko jedinstven i jednostavno zaokuplja vašu maštu.

Najbolje upravo postaje još bolje

Prius je iz srži promijenio automobilska uvjerenja još daleke 1997. godine, a u 2015. označava još jedan značajan korak u svojoj povijesti tehnološkog pionira automobilske industrije. Kao prvi automobil koje je izgrađen na našoj potpuno novoj TNGA platformi i ujedno premijerno predstavlja napredniju četvrtu generaciju hibridne tehnologije, novi Prius je još tiši, izravniji u vožnji te omogućuje ugodno, ali i zabavno iskustvo vožnje.
Otkrijte novi Prius >

/
/
RAV4 hibrid s novim mogućnostima

Slično kao i Prius, naš kompaktni SUV – RAV4 - u zadnja dva desetljeća uspio je zarobiti duh avanture, a ovo novo izdanje predstavljeno u Frankfurtu svakako mu omogućava posve nove mogućnosti.
Njegov moderan i stilski izgled, kombinacija naprednih sigurnosnih tehnologija i mnoštvo inovacija zasigurno izdvajaju RAV4 u odnosu na ostale modele iz SUV segmenta. Štoviše, uvođenje provjerene hibridne tehnologije lansiralo ga je među najveće zvijezde ovogodišnjeg sajma automobila u Frankfurtu – sada s još više snage, nižim troškovima održavanja, smanjenim emisijama i daleko ugodnijom vožnjom.

Otkrijte novi RAV4 >

Sljedeća velika stvar


Niti jedan sajam automobila ne može proći bez pitanjakoje će biti naše prijevozno sredstvo budućnosti od točke A do točke B, stoga je uvijek uzbudljivo vidjeti novo izdanje C-HR II Concepta – futurističke vizije koja bez sumnje uskoro postaje stvarnost na našim cestama. 
Otkrijte CH-R >

/
/
Toyota Safety Sense

Tempomat s prilagodbom brzine pomoću radara koristi precizan radar kako bi automatski podesio brzinu kretanja s ciljem održavanja sigurne udaljenosti od automobila ispred, a ujedno smanjuje opterećenje na vozača tijekom dugih putovanja na autocestama.

Saznajte više o Toyoti

Toyota na Sajmu automobila u Parizu 2014. Toyota na Sajmu automobila u Parizu 2014. Svjetske premijere i vijesti sa Sajma automobila u Parizu. Često postavljana pitanja Često postavljana pitanja Ovdje možete pronaći neka često postavljana pitanja i odgovore koji će vam pomoći u odluci o prebacivanju na hibrid. Često postavljana pitanja Često postavljana pitanja Ovdje možete pronaći neka često postavljana pitanja i odgovore koji će vam pomoći u odluci o prebacivanju na hibrid. TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC slavi pobjedu na Rally Sweden TOYOTA GAZOO Racing WRC tim slavi svoju prvu pobjedu na ovogodišnjem Svjetskom Rally šampionatu. Na krivudavim snježnim cestama Švedske najbolje se snašao Ott Tänak koji je već nakon druge etape dominirao, a na kraj rally-a došao skoro čitavu minutu prije nekadašnjeg timskog kolege Esapeke Lappija.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.