NOVI


USKORO U SALONIMA

Kompaktni genij koji u sekundi osvaja grad


Novi Yaris spaja progresivnu hibridnu tehnologiju i upečatljivi izgled koji odmah odaje spremnost za kretanje, te je savršen u gradu, podjednako kao i na autocesti. Spreman je na sve, jer zašto stati kada možete biti prvi?

Prijavite se i među prvima isprobajte novi Yaris.


Dizajn koji vas pokreće

 
Dizajniran sa strašću, novi Yaris drzak je i istaknut. Njegova snažna kinetička energija i širok kompaktan stav obgrljuju cestu umirujućom snagom koja je u suprotnosti s njegovom okretnom i dinamičnom prirodom.

Prijavite se kako biste primali najnovije vijesti o Toyoti Yaris.


Obavještavajte me


Uživajte u putovanju

 
Novi Yaris nudi izbor od tri benzinska motora, 1,0 litarski 3-cilindarski i potpuno novi 1,5 litarski 3-cilindarski, dostupan i s hibridnim pogonom. Zahvaljujući velikom okretnom momentu, 1,5-litarski motor bez napora omogućava mirno, linearno ubrzanje, sjajan odziv i okretnost.


Hibrid, snaga elektrifikacije

 
Nadovezujući se na preko 20 godina iskustva, nova lagana litij-ionska baterija može pohraniti više snage, dok samopunjivi hibridni sustav može regenerirati više energije, pa ćete moći uživati provodeći do 80% vremena u vožnji na električni pogon u gradskoj vožnji.

Sigurnost u kretanju

Toyota vjeruje da je sigurnost pravo, zbog čega je novi Yaris najsigurniji Yaris ikada. Prepun je tehnologije, a serijska oprema uključuje napredne sustave za izbjegavanje sudara, sustav pomoći u upravljanju u nuždi, čitanje prometnih znakova i prilagodljivi tempomat, zajedno s otkrivanjem pješaka noću.


Usredotočen na vas

 
Novi Yaris postavlja nove temelje onoga što je moguće uz otvorenu i prostranu unutrašnjost, time što je vozač u središtu svega. Materijali mekani na dodir i kvalitetna završna obrada stvaraju ugodno okruženje koja je privlačno koliko i opuštajuće.


Nadahnuta tehnologija

 
Novi Yaris vas stavlja u žarište tehnologije. Uz nezamjetan dizajn i intuitivnu integraciju, možete uživati u povezivanju pametnog telefona uz pomoć Apple CarPlay i Android Auto. Virtualni zaslon prikazuje ključne podatke o vožnji i upozorenja na vjetrobranu izravno u vidnom polju vozača.

Više o Yarisu

Potpuno nova Toyota Yaris Potpuno nova Toyota Yaris Potpuno nova, četvrta generacija Yarisa je automobil koji zadovoljava zahtjeve gradskog života, ali i pruža užitak na otvorenoj cesti. Početak proizvodnje nove Toyote Yaris u Francuskoj Početak proizvodnje nove Toyote Yaris u Francuskoj Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) je pokrenula proizvodnju nove generacije Toyote Yaris u svojem proizvodnom pogonu u Valenciennesu u sjevernoj Francuskoj. Toyota predstavlja potpuno novi  kompaktni SUV - YARIS CROSS Toyota predstavlja potpuno novi kompaktni SUV - YARIS CROSS Gradski život nosi svoje izazove. Kada je riječ o vožnji, to je okruženje u kome vozači sve više cijene robusnost i visoki položaj za vožnju koje pruža SUV, ali u mjeri prilagođenoj gradskim ulicama, uz istinski naglasak na zaštitu okoliša. Predstavljena Toyota Yaris WRC za novu sezonu Predstavljena Toyota Yaris WRC za novu sezonu Toyota Gazoo Racing je na Sajmu automobila u Tokiju predstavio Yaris WRC sa specifikacijama za 2020. godinu.