Nova Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

• Novo specijalno izdanje modela RAV s istaknutim unutrašnjim i vanjskim monohromatskim detaljima
• Midnight Black karoserija sa crnom prednjom rešetkom, donjom rešetkom i branicima, pokrovima vanjskih ogledala, zaštitom podvozja, stražnjim ukrasnim detaljima i spojlerom
• 19-inčni sjajni crni točkovi od lake legure
• Presvlake sjedišta od crne umjetne kože visoke kvalitete sa sivim šavovima
• U prodaji krajem 2020.

/

Naziv novoga modela RAV4 Hybrid Black Edition jasno naglašava po čemu će on biti prepoznatljiv. Atraktivnost popularnog Toyota SUV-a podignuta je na višu razinu odabirom samo jedne boje za čitavu vanjštinu.

Intenzivna ''ponoćno crna'' boja karoserije ističe oštre uglove i naglašava sjaj površina karoserije, a taj efekt je pojačan upotrebom odgovarajućih crnih stilskih elemenata. Prednja rešetka hladnjaka i donja rešetka, donji dio branika, pokrovi retrovizora, zaštita podvozja, stražnji ukrasni elementi i spojler izvedeni su u crnoj boji, dok su 19-inčni točkovi od lake legure izvedeni u crnoj boji visokog sjaja. Čak su i inteligentni parking senzori crni, tako da je jedino odstupanje od crnog izgleda hromirani Toyotin amblem u sredini prednjeg dijela automobila.

/

U kabini, sjedišta su presvučena crnom umjetnom kožom visoke kvalitete sa sivim šavovima. Izgled upotpunjuju crna obloga stropa i unutrašnji ukrasni elementi (dio serijske opreme modela RAV4 Style), a rezultat je nadasve privlačan ambijent.

Serijska i opcijska oprema odgovara trenutnom modelu RAV4 Style i, među ostalim, uključuje inteligentne parking senzore, 360-stepensku kameru, digitalno ogledalo, JBL premium audio sistem s devet zvučnika i DAB prijemnikom te bežični punjač telefona. Toyota Safety Sense sistem i integracija pametnog telefona s Apple CarPlay i Android Auto aplikacijama dio su serijske opreme.

Početak prodaje atraktivnog modela RAV4 Hybrid Black Edition u našoj zemlji planiran je za novembar 2020.

/

Saznajte više o Toyoti

Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu je u utorak 5. marta upriličena ekskluzivna prezentacija nove Toyota generacije automobila. U Toyota prodajnom salonu Bunjo u Sarajevu u prisustvu velikog broja zvanica predstavljeni su Rav4 i Toyota Corolla, a događaj je svojim prisustvom uveličao i Njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, Ambasador Japana u BiH. RAV4 Predstavljen u Mostaru RAV4 Predstavljen u Mostaru Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu. RAV4 zablistao u Expo Auto salonu u Tuzli RAV4 zablistao u Expo Auto salonu u Tuzli Začetnik SUV segmenta i apsolutni lider u svojoj klasi stigao je u Tuzlu. U Toyota prodajnom salonu Expo Auto, 21. februara ove godine, novi RAV4 zasjao je kao prava zvijezda.