Zabava i razonoda od kuće

Napravite svoju trkaću Toyotu kod kuće

Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja.

Već ste složili sve slagalice, novih epizoda vaše omiljene serije još nema, a „Čovječe ne ljuti se“ pretasta u svoju suprotnost? Ne brinite, za sve ljubitelje Toyote, evo nove razonode. Sve što vam treba je štampač u boji, makaze i ljepilo i možete vrijeme potrošiti sklapajući svoju maketu trkaće Toyote.

U nastavku možete naći linkove na pdf dokumente šest različitih trkaćih automobila, a sve su pripremljene za print na A4 papir. Naravno, moguće je i na veći, A3, što se i preporučuje. Za sitnije mjerilo ipak ćete morati biti spretniji s rukama. Mi procjenjujemo da je za izradu jednog papirnog modela dovoljan sat vremena, ali možda vi možete i mnogo bolje?

Saznajte više o Toyoti

 #ostanikući – Toyotin virtuelni muzej #ostanikući – Toyotin virtuelni muzej Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. #ostanikući – Sjedite za upravljač nove GR Supre #ostanikući – Sjedite za upravljač nove GR Supre Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove.