#ostanikući

Zabava i razonoda od kuće – Sjedite za upravljač nove GR Supre

Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja.

Neke porodice provode vrijeme igrajući društvene igre, praveći piknik na balkonu ili dnevnom boravku ili slažući slagalice koje su godinama bile skrivene na dnu neke ladice. I mi u Toyoti vodimo računa o tome da se zabavljate dok ostajete kući, pa smo se zbog toga priključili igri ubijanja dosade alternativnim oblicima zabave.

/
/

Video igre su još jedan sjajan saveznik u sedmicama izolacije. Mi u Toyoti nismo našli bolji i lakši način za dočepati se upravljača GR Supre od jedne od najslavnijih video igara u svijetu utrka: Grand Turismo.

Od 26. aprila očekuje vas izdanje GR Supra GT Cup 2020, međunarodni kup marke Toyota u Gran Turismo Sport® na PlayStation®. Naravno, GR Supra će biti glavni protagonist.

Ima li boljeg načina nego iskoristiti izolaciju za vožnju GR Supre na najboljim stazama? Ako ste ljubitelj video igara, a posebno motosporta, ne smijete propustiti ovo izdanje koje već ima preko 30.000 registrovanih igrača.

Saznajte više o Toyoti

#ostanikući - Zabava i razonoda od kuće #ostanikući - Zabava i razonoda od kuće Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Vaše vozilo u vrijeme pandemije korona virusa Korona virus je za naše društvo donio neke sasvim nove i neočekivane izazove. Iako većinu vremena provodimo kod kuće, ipak ne možemo izbjeći vožnju automobilom za važne i hitne poslove. Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.