Bez brige zbog gubitka garancije za vlasnike Toyote

Svjesni smo da ste zbog situacije sa Corona virusom zabrinuti za mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine. Molimo vas da se pridržavate uputa i mjera koje propisuju lokalne vlasti i ne napuštate svoje domove bez prijeke potrebe. Zbog sigurnosti i zdravlja naših uposlenika, ali i naših kupaca, ovlašteni Toyota servisi su ili zatvoreni ili su na raspolaganju samo za hitne i neophodne popravke.

U takvoj situaciji, koristimo priliku da vas obavijestimo da nećete izgubiti garanciju na vaše vozilo, ukoliko se pridržavate donjih uputa:

1. Za vozila do 3 godine starosti:
  • Na redovan servis dođete u roku od 2 mjeseca nakon ukidanja hitnih mjera vezanih za pandemiju
  • Niste prešli više od 1.500 km dodatno na propisani servisni interval
2. Za vozila od 3 do 5 godina starosti:
  • Na redovan servis dođete do 31.5. (datum ćemo po potrebi prolongirati; ako ste u nedoumici javite nam se na dežurne telefone)
  • Niste prešli više od 1.500 km dodatno na propisani servisni interval


3. Za vozila kojima garancija istječe tokom važenja hitnih mjera uzrokovanih pandemijom, a imaju kvar na vozilu
  • Javite se odmah svom servisnom savjetniku na dežurne brojeve telefona

Datum početka normalnog rada naših servisa bit će objavljen na našoj web stranici.

Ukoliko tokom trajanja hitnih mjera dođe do kvara na vašem vozilu, molimo vas da se obavezno odmah javite vašem ovlaštenom Toyota serviseru na dežurne brojeve telefona, koje možete pogledati ovdje, kako bi vam dali dodatne upute kako postupiti. Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća, slobodno se javite na info@toyota.ba, na našem Live Chatu i društvenim mrežama ili svom servisnom savjetniku.

Vaša Toyota

Saznajte više o Toyoti

 #ostanikući – Toyotin virtuelni muzej #ostanikući – Toyotin virtuelni muzej Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. #ostanikući – Sjedite za upravljač nove GR Supre #ostanikući – Sjedite za upravljač nove GR Supre Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. #ostanikući - Zabava i razonoda od kuće #ostanikući - Zabava i razonoda od kuće Hashtag #ostanikući puni društvene mreže porukama ohrabrenja i savjetima o tome kako trenutnu izolaciju učiniti ugodnijom. I Toyota vam donosi način da provedete vrijeme bez dosađivanja. Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Kako dezinfikovati automobil u vrijeme pandemije COVID-19? Dezinfikujte svoj automobil kako biste spriječili širenje koronavirusa