Zato što vjerujemo u „uvijek bolje”

Odgovor Toyota Motor Europe na pandemiju COVID-19.

Pandemija koronavirusa donosi sasvim novu vrstu izazova za naše društvo: ona ograničava našu slobodu kretanja.

Ne znamo koliko dugo ova situacija može trajati. Ali vjerujemo da ako sada zajednički djelujemo, nemoguće postaje moguće i sutra možemo biti jači. Jer vjerujemo u „uvijek bolje”.

Zato molimo ljude da brinu jedni o drugima tako što će ostati razdvojeni jedno vrijeme .

Iz tog smo razloga odlučili zatvoriti dijelove našeg poslovanja u svjetlu pandemije COVID-19. To uključuje privremeno zatvaranje svih Toyotinih proizvodnih pogona u Europi, što će se dogoditi u ponedjeljak, 23. marta.

Istovremeno, nećemo zaustaviti aktivnosti koje su važne za osiguranje mobilnosti gdje god je potrebna, kao što su aktivnosti dostave rezervnih dijelova na europska tržišta radi održavanja vozila u voznom stanju.

Želimo iskoristiti ovu priliku kako bismo uputili riječi ohrabrenja i zahvale svim zdravstvenim radnicima koji svojim radom spašavaju zdravlje i živote ljudi.

Naši timovi za komunikaciju će i dalje biti dostupni kroz društvene mreže, službu za korisnike na info@toyota.ba Zato vas pozivamo da nam se javite ako imate nedoumica ili trebate pomoć vezano za svoju Toyotu.

Temelj naše politike je i dalje stavljanje sigurnosti naših uposlenika i kupaca na prvo mjesto prilikom razmatranja i donošenja odluka o poslovanju, u skladu s politikama i uputama lokalnih vlada.
Poduzimamo sve mjere za sprečavanje širenja zaraze kao što je otkazivanje poslovnih putovanja koja nisu hitna, zatvaranje određenih aspekata poslovanja i sve drugo u skladu sa uputama lokalne uprave.

Za prodajne informacije i podršku strankama, možete isto tako posjetiti internet stranice lokalnih Toyota partnera, na kojima ćete pronaći upute i savjete koje trebate.

Više o Toyoti

Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda Toyota predstavlja novi vizuelni identitet brenda u Europi s prerađenim verzijama loga i tipografije marke. Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako namjeravate voziti automobil nakon dužeg razdoblja neupotrebe, dobra je ideja provjeriti svoje vjetrobransko staklo prije nego što krenete u vožnju. Prodato više od 10 miliona Toyota vozila sa “Toyota Safety Sense” sistemom Prodato više od 10 miliona Toyota vozila sa “Toyota Safety Sense” sistemom Toyota Motor Corporation objavila je da je ukupan broj vozila u cijelom svijetu, opremljenih sistemom Toyota Safety Sense (TSS)1, preventivnim sigurnosnim paketom koji je razvila sama Toyota, dostigao brojku od 10 miliona, otprilike tri i po godine nakon predstavljanja u martu 2015.