Novi Toyota hibridi u voznom parku Pošte

Kao i prošle godine, Javno preduzeće BH Pošta ukazala je svoje povjerenje Toyotinoj hibridnoj tehnologiji. Svoju flotu dostavnih vozila, odlučili su obogatiti su sa još 24 Yaris hibrida, a prva vozila već su im isporučena ispred kompanije Bunjo doo.

Upotreba hibridne tehnologije daje značajan doprinos očuvanju okoliša, a JP BH Pošta, čija su vozila svakodnevno u upotrebi, prepoznala je značaj i utjecaj vozila na kvalitet zraka i života ljudi, te odlučila biti predvodnik na ovom polju u Bosni i Hercegovini. Deset godina garancije na bateriju, pet godina garancije na vozilo, značajno smanjena emisija štetnih CO2 čestica i ljubazno osoblje Bunjo Grupacije, bili su još neki od razlog zbog kojeg je JP BH Pošta odabrala upravo Toyotu Yaris.

/
/
/

Saznajte više o Toyoti

Predstavljena Toyota Yaris WRC za novu sezonu Predstavljena Toyota Yaris WRC za novu sezonu Toyota Gazoo Racing je na Sajmu automobila u Tokiju predstavio Yaris WRC sa specifikacijama za 2020. godinu. Toyota predstavlja novi kompaktni SUV za Europu Toyota predstavlja novi kompaktni SUV za Europu Toyota Motor Europe (TME) objavila je svoje planove za uvođenje potpuno novog modela u svoju paletu za Europu. Radit će se o potpuno novom, kompaktnom SUV vozilu, temeljenom na novoj izvedbi platforme GA-B. Predstavljena nova Toyota GR Yaris, iskovana u vatri Svjetskog prvenstva u Reliju Predstavljena nova Toyota GR Yaris, iskovana u vatri Svjetskog prvenstva u Reliju Novi GR Yaris nastao je na temelju Toyotinog iskustva osvajanja titula u Svjetskom prvenstvu u reliju. Premijera Toyote GR Yaris u januaru Premijera Toyote GR Yaris u januaru Potpuno novi sportski automobil nadahnut relijem, Toyota GR Yaris, doživjet će svoju svjetsku premijeru na Salonu automobila u Tokiju narednog mjeseca.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.