Novi Toyota hibridi u voznom parku Pošte

Kao i prošle godine, Javno preduzeće BH Pošta ukazala je svoje povjerenje Toyotinoj hibridnoj tehnologiji. Svoju flotu dostavnih vozila, odlučili su obogatiti su sa još 24 Yaris hibrida, a prva vozila već su im isporučena ispred kompanije Bunjo doo.

Upotreba hibridne tehnologije daje značajan doprinos očuvanju okoliša, a JP BH Pošta, čija su vozila svakodnevno u upotrebi, prepoznala je značaj i utjecaj vozila na kvalitet zraka i života ljudi, te odlučila biti predvodnik na ovom polju u Bosni i Hercegovini. Deset godina garancije na bateriju, pet godina garancije na vozilo, značajno smanjena emisija štetnih CO2 čestica i ljubazno osoblje Bunjo Grupacije, bili su još neki od razlog zbog kojeg je JP BH Pošta odabrala upravo Toyotu Yaris.

/
/
/

Saznajte više o Toyoti

Premijera Toyote GR Yaris u januaru Premijera Toyote GR Yaris u januaru Potpuno novi sportski automobil nadahnut relijem, Toyota GR Yaris, doživjet će svoju svjetsku premijeru na Salonu automobila u Tokiju narednog mjeseca. Istorijska pobjeda u reli šampionatu Istorijska pobjeda u reli šampionatu TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team i vozač Ott Tänak sa suvozačem Martinom Järveojom upisali su se u istoriju osiguravanjem svojih prvih titula u FIA Svjetskom prvenstvu u reliju zahvaljujući rezultatu na Španskom reliju. Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Nova Toyota Yaris - dizajnirana za urbani život Četvrta generacija jednog od najprodavanijih Toyota modela u Europi, ali i Bosni i Hercegovini, doživjela je danas svoju svjetsku premijeru. Vanjski i unutrašnji izgled potpuno nove Toyote Yaris prikazan je danas po prvi put, te su otkriveni detalji vezani za dizajn i pogon. Pobjeda na Finskom reliju Pobjeda na Finskom reliju Tänak i Toyota Yaris WRC osvojili su još jednu pobjedu u Finskoj
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.