Novi Toyota hibridi u voznom parku Pošte

Kao i prošle godine, Javno preduzeće BH Pošta ukazala je svoje povjerenje Toyotinoj hibridnoj tehnologiji. Svoju flotu dostavnih vozila, odlučili su obogatiti su sa još 24 Yaris hibrida, a prva vozila već su im isporučena ispred kompanije Bunjo doo.

Upotreba hibridne tehnologije daje značajan doprinos očuvanju okoliša, a JP BH Pošta, čija su vozila svakodnevno u upotrebi, prepoznala je značaj i utjecaj vozila na kvalitet zraka i života ljudi, te odlučila biti predvodnik na ovom polju u Bosni i Hercegovini. Deset godina garancije na bateriju, pet godina garancije na vozilo, značajno smanjena emisija štetnih CO2 čestica i ljubazno osoblje Bunjo Grupacije, bili su još neki od razlog zbog kojeg je JP BH Pošta odabrala upravo Toyotu Yaris.

/
/
/

Saznajte više o Toyoti

Potpuno nova Toyota Yaris Potpuno nova Toyota Yaris Potpuno nova, četvrta generacija Yarisa je automobil koji zadovoljava zahtjeve gradskog života, ali i pruža užitak na otvorenoj cesti. Početak proizvodnje nove Toyote Yaris u Francuskoj Početak proizvodnje nove Toyote Yaris u Francuskoj Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) je pokrenula proizvodnju nove generacije Toyote Yaris u svojem proizvodnom pogonu u Valenciennesu u sjevernoj Francuskoj. Toyota predstavlja potpuno novi  kompaktni SUV - YARIS CROSS Toyota predstavlja potpuno novi kompaktni SUV - YARIS CROSS Gradski život nosi svoje izazove. Kada je riječ o vožnji, to je okruženje u kome vozači sve više cijene robusnost i visoki položaj za vožnju koje pruža SUV, ali u mjeri prilagođenoj gradskim ulicama, uz istinski naglasak na zaštitu okoliša. Predstavljena Toyota Yaris WRC za novu sezonu Predstavljena Toyota Yaris WRC za novu sezonu Toyota Gazoo Racing je na Sajmu automobila u Tokiju predstavio Yaris WRC sa specifikacijama za 2020. godinu.