RAV4 zablistao u

Expo Auto salonu u Tuzli

Začetnik SUV segmenta i apsolutni lider u svojoj klasi stigao je u Tuzlu. U Toyota prodajnom salonu Expo Auto, 21. februara ove godine, novi RAV4 zasjao je kao prava zvijezda.

Mnogobrojne zvanice željno su iščekivale skidanje vela sa pete generacije najpopularnijeg SUV-a na svijetu. Kada su se u 18 sati u znak dobrodošlice kazaljke raširile, zavjese su pale i na zasluženoj centralnoj poziciji u salonu bljesnuo je novi RAV4. Kao pravom lideru odmah mu je pošlo za rukom da se istakne svojim istinskim SUV karakterom, robusnim izgledom i vrhunskom tehnologijom.

Prisutnima je plijenio pažnju svojim mogućnostima, mamio osmijehe prostranom kabinom i ulijevao povjerenje svojim sigurnosnim sistemima i unaprijeđenom HSD pogonskom tehnologijom.

/

U ugodnoj atmosferi uz domaćinski pristup svojstven timu Expo Auta sa novim RAV4 Toyota je počela priču nove generacije automobila u Tuzli. Bez kompromisa – ništa napola!

Saznajte više o Toyoti

U Banja Luci predstavljen novi RAV4 U Banja Luci predstavljen novi RAV4 Novi RAV4 zvanično je stigao u Banja Luku. Toyotin ovlašteni prodajno-servisni partner Sladaboni d.o.o. iz Banja Luke je u četvrtak, 14. februara, u svom prodajnom salonu upriličio ekskluzivnu prezentaciju nove generacije RAV4 modela. Potpuno novi RAV4 u prodaji u Bosni i Hercegovini od 1. februara Potpuno novi RAV4 u prodaji u Bosni i Hercegovini od 1. februara Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na našem tržištu, Toyota Rav4, počinje sa prodajom svoje pete generacije u Bosni i Hercegovini od 1. februara, a kupcima će osim potpuno novog dizajna donijeti i velika poboljšanja performansi, sposobnosti i sigurnosti. Potpuno nova Toyota RAV4 Potpuno nova Toyota RAV4 Izgrađen za vožnju i oblikovan za isticanje, novi RAV4 se odlikuje robusnim izgledom i majstorskom unutrašnjošću. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Toyota na Salonu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promjena kakve se događaju jednom u stoljeću, Toyota prelazi od čistog proizvođača automobila prema pružatelju mobilnosti - nudeći sve bolju mobilnost za sve
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.