RAV4 zablistao u

Expo Auto salonu u Tuzli

Začetnik SUV segmenta i apsolutni lider u svojoj klasi stigao je u Tuzlu. U Toyota prodajnom salonu Expo Auto, 21. februara ove godine, novi RAV4 zasjao je kao prava zvijezda.

Mnogobrojne zvanice željno su iščekivale skidanje vela sa pete generacije najpopularnijeg SUV-a na svijetu. Kada su se u 18 sati u znak dobrodošlice kazaljke raširile, zavjese su pale i na zasluženoj centralnoj poziciji u salonu bljesnuo je novi RAV4. Kao pravom lideru odmah mu je pošlo za rukom da se istakne svojim istinskim SUV karakterom, robusnim izgledom i vrhunskom tehnologijom.

Prisutnima je plijenio pažnju svojim mogućnostima, mamio osmijehe prostranom kabinom i ulijevao povjerenje svojim sigurnosnim sistemima i unaprijeđenom HSD pogonskom tehnologijom.

/

U ugodnoj atmosferi uz domaćinski pristup svojstven timu Expo Auta sa novim RAV4 Toyota je počela priču nove generacije automobila u Tuzli. Bez kompromisa – ništa napola!

Saznajte više o Toyoti

Novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi RAV4 Plug-in Hybrid Toyota predstavlja najbolje iz RAV4 serije, novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu je u utorak 5. marta upriličena ekskluzivna prezentacija nove Toyota generacije automobila. U Toyota prodajnom salonu Bunjo u Sarajevu u prisustvu velikog broja zvanica predstavljeni su Rav4 i Toyota Corolla, a događaj je svojim prisustvom uveličao i Njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, Ambasador Japana u BiH. RAV4 Predstavljen u Mostaru RAV4 Predstavljen u Mostaru Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu.