U Sarajevu spektakularno predstavljeni

Rav4 i Toyota Corolla

U Sarajevu je u utorak 5. marta upriličena ekskluzivna prezentacija nove Toyota generacije automobila. U Toyota prodajnom salonu Bunjo u Sarajevu u prisustvu velikog broja zvanica predstavljeni su Rav4 i Toyota Corolla, a događaj je svojim prisustvom uveličao i Njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, Ambasador Japana u BiH.

Dobrodošlicu gostima poželio je Enes Bunjo, vlasnik Bunjo Grupacije.

„ Drago mi je što smo se u ovako velikom broju okupili u našem Toyota salonu automobila povodom ekskluzivnog predstavljanja nove Toyota generacije vozila. Bunjo Grupacija ima dugu i bogatu tradiciju rada i već skoro 30 godina uspješno posluje u BiH, te zavrijeđuje povjerenje kupaca i ljubitelja četverotočkaša.

U radu se vodimo svjetskim standardima i trendovima, a kako su nam kupci uvijek na prvom mjestu trudimo se domaćoj javnosti omogućiti uvid u najnovije ponude i modele automobila. Upravo tim povodom smo večeras ovdje kako bi Vas upoznali sa novom generacijom Toyota vozila, koja će Vas zasigurno oduševiti izgledom, performansama, najnaprednijom tehnologijom, te svojim novim vlasnicima pružiti sasvim drugačiju dimenziju vožnje i užitak – rekao je Enes Bunjo.

/

Atraktivna TV voditeljica Adrijana Kurtišaj prisutne je vodila kroz program, te upoznala sa karakteristikama i prednostima novih modela Rav4 i Toyota Corolle.

U uzbudljivoj završnici sinoćnjeg druženja prisutnima otkrivena i prvi put u BiH predstavljena zvijezda večeri - potpuno nova Toyota Corolla. Novi, hibridni model, kako je podcrtano, je redizajniran i podmlađen, ali srž koja je Toyota Corollu učinila najprodavanijim automobilom svih vremena ostala je ista.

U besprijekornoj reputaciji Corolle potencijalni kupci mogu uživati kroz 3 karoserijske izvedbe – dinamična i sportska Corolla Hatchback je praktična i atraktivna, a za one koji trebaju više prostora tu je nova Corolla Touring Sports, nudeći u podjednakoj mjeri praktičnost i udobnost, dok Corolla Sedan zaokružuje savršeni trio Corolle pružajući idealan izbor za svaku vrstu vozača.

Istaknuto je i da je Rav4 pionir SUV segmenta, oblikovan za one koji se žele isticati i koji žive život punim plućima. Odlikuje ga elegantan i urban izgled, zbog čega je odličan za gradsku vožnju, ali svojim terenskim sposobnostima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Njegov moćni pogonski sklop Hybrid Dynamic Force, sa motorom od 2,5 litara, pruža obilje snage, ali i tihu i ugodnu vožnju, bez obzira na teren kojim se vozi, u šta se svi zainteresirani u budućnosti mogu i uvjeriti ukoliko se odluče za mogućnost testne vožnje koju Toyota nudi.

/

U zabavnom dijelu programa, goste je zabavljala sjajna Ina Hamzić sa bendom.

Saznajte više o Toyoti

Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Uzbudljivo novo razdoblje za Corollu Nova generacija Toyotinog automobila u C segmentu će, u sve tri karoserijske izvedbe – hatchback, sedan i karavan, nositi u cijelom svijetu ime Corolla Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Prodaja hibrida u prvom kvartalu 2018. godine Toyota Motor Europe predstavila je prodaju automobila u prvom kvartalu 2018. godine. Ukupno je prodato 280.300 Toyota i Lexus vozila, što je 4% više u odnosu na prošlu godinu. Ukupno tržišno učešće grupacije poraslo je za 0.1ppt na 5.1%. Nova Toyota RAV4 Hybrid Black Edition Nova Toyota RAV4 Hybrid Black Edition Naziv novoga modela RAV4 Hybrid Black Edition jasno naglašava po čemu će on biti prepoznatljiv. Atraktivnost popularnog Toyota SUV-a podignuta je na višu razinu odabirom samo jedne boje za čitavu vanjštinu. Isporučeno 3-milionito Toyotino hibridno električno vozilo u Europi Isporučeno 3-milionito Toyotino hibridno električno vozilo u Europi Isporučeno 3-milionito Toyotino hibridno električno vozilo u Europi