RAV4

Predstavljen u Mostaru

Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu.

Poslovni partneri, osobe iz javnog života i dosadašnji kupci modela imali su priliku otkriti puni potencijal pete generacije jednog od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na svijetu.

Priliku da se Mostarci uvjere da je Novi RAV4 vozilo bez kompromisa iz Auto Nuić prodajnog salona obezbijedili su u subotu, 23. veljače. Otvorili su svoja vrata i kroz testne vožnje posjetiteljima priredili 100% SUV, 100% Hybrid avanturu zvanu RAV4 HSD Premium.

Novi model je potrvdio da je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, da objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju. Zahvaljujući novim pogonskim i sigurnosnim sistemima pruža maksimalni užitak u vožnji i vrhunsku sigurnost bez obzira u kakvom se saobraćajnom okruženju nalazio.

/

Jednostavno rečeno: RAV4 - ništa napola!

Saznajte više o Toyoti

RAV4 zablistao u Expo Auto salonu u Tuzli RAV4 zablistao u Expo Auto salonu u Tuzli Začetnik SUV segmenta i apsolutni lider u svojoj klasi stigao je u Tuzlu. U Toyota prodajnom salonu Expo Auto, 21. februara ove godine, novi RAV4 zasjao je kao prava zvijezda. Novi RAV4 stigao u Bijeljinu Novi RAV4 stigao u Bijeljinu U subotu, 16. februara, u Bijeljini je LD Auto, Toyotin prodajni salon, širom otvorio svoja vrata iza kojih je sve posjetioce dočekao beskompromisni RAV4. U Banja Luci predstavljen novi RAV4 U Banja Luci predstavljen novi RAV4 Novi RAV4 zvanično je stigao u Banja Luku. Toyotin ovlašteni prodajno-servisni partner Sladaboni d.o.o. iz Banja Luke je u četvrtak, 14. februara, u svom prodajnom salonu upriličio ekskluzivnu prezentaciju nove generacije RAV4 modela. Potpuno novi RAV4 u prodaji u Bosni i Hercegovini od 1. februara Potpuno novi RAV4 u prodaji u Bosni i Hercegovini od 1. februara Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na našem tržištu, Toyota Rav4, počinje sa prodajom svoje pete generacije u Bosni i Hercegovini od 1. februara, a kupcima će osim potpuno novog dizajna donijeti i velika poboljšanja performansi, sposobnosti i sigurnosti.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.