RAV4

Predstavljen u Mostaru

Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu.

Poslovni partneri, osobe iz javnog života i dosadašnji kupci modela imali su priliku otkriti puni potencijal pete generacije jednog od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na svijetu.

Priliku da se Mostarci uvjere da je Novi RAV4 vozilo bez kompromisa iz Auto Nuić prodajnog salona obezbijedili su u subotu, 23. veljače. Otvorili su svoja vrata i kroz testne vožnje posjetiteljima priredili 100% SUV, 100% Hybrid avanturu zvanu RAV4 HSD Premium.

Novi model je potrvdio da je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, da objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju. Zahvaljujući novim pogonskim i sigurnosnim sistemima pruža maksimalni užitak u vožnji i vrhunsku sigurnost bez obzira u kakvom se saobraćajnom okruženju nalazio.

/

Jednostavno rečeno: RAV4 - ništa napola!

Saznajte više o Toyoti

Novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi RAV4 Plug-in Hybrid Toyota predstavlja najbolje iz RAV4 serije, novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu je u utorak 5. marta upriličena ekskluzivna prezentacija nove Toyota generacije automobila. U Toyota prodajnom salonu Bunjo u Sarajevu u prisustvu velikog broja zvanica predstavljeni su Rav4 i Toyota Corolla, a događaj je svojim prisustvom uveličao i Njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, Ambasador Japana u BiH. RAV4 zablistao u Expo Auto salonu u Tuzli RAV4 zablistao u Expo Auto salonu u Tuzli Začetnik SUV segmenta i apsolutni lider u svojoj klasi stigao je u Tuzlu. U Toyota prodajnom salonu Expo Auto, 21. februara ove godine, novi RAV4 zasjao je kao prava zvijezda.