RAV4

Predstavljen u Mostaru

Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu.

Poslovni partneri, osobe iz javnog života i dosadašnji kupci modela imali su priliku otkriti puni potencijal pete generacije jednog od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na svijetu.

Priliku da se Mostarci uvjere da je Novi RAV4 vozilo bez kompromisa iz Auto Nuić prodajnog salona obezbijedili su u subotu, 23. veljače. Otvorili su svoja vrata i kroz testne vožnje posjetiteljima priredili 100% SUV, 100% Hybrid avanturu zvanu RAV4 HSD Premium.

Novi model je potrvdio da je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, da objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju. Zahvaljujući novim pogonskim i sigurnosnim sistemima pruža maksimalni užitak u vožnji i vrhunsku sigurnost bez obzira u kakvom se saobraćajnom okruženju nalazio.

/

Jednostavno rečeno: RAV4 - ništa napola!

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.