Novi RAV4

Stigao u Bijeljinu

U subotu, 16. februara, u Bijeljini je LD Auto, Toyotin prodajni salon, širom otvorio svoja vrata iza kojih je sve posjetioce dočekao beskompromisni RAV4.

U domaćinskoj atmosferi uz zabavu, osvježenje i poklone jedan od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na svijetu pokazao je svu svoju raskoš. U Premium HSD izdanju još jednom je potvrdio da je stvoren da bi se isticao. Objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju, a zahvaljujući novim pogonskim i sigurnosnim sistemima u stanju je pružiti maksimalni užitak u vožnji i vrhunsku sigurnost.

/

Ovo kratko druženje tek je početak velikih i značajnih puteva novog RAV4 koji će sve zainteresovane i potencijalne vlasnike čekati u salonu LD Auto u Bijeljini.

Saznajte više o Toyoti

Novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi RAV4 Plug-in Hybrid Toyota predstavlja najbolje iz RAV4 serije, novi RAV4 Plug-in Hybrid Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Novi Toyota Corolla i RAV4 osvojili 5 zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP Predstavljeni ranije ove godine, Toyota Corolla i RAV4 2019., ostvarili su najbolji mogući rezultat osvojivši maksimalnih 5 zvjezdica kao ocjenu sigurnosti vozila po najnovijem i strožijem ispitivanju Euro NCAP za 2019. godinu. U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu je u utorak 5. marta upriličena ekskluzivna prezentacija nove Toyota generacije automobila. U Toyota prodajnom salonu Bunjo u Sarajevu u prisustvu velikog broja zvanica predstavljeni su Rav4 i Toyota Corolla, a događaj je svojim prisustvom uveličao i Njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, Ambasador Japana u BiH. RAV4 Predstavljen u Mostaru RAV4 Predstavljen u Mostaru Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu.