Svjetska premijera potpuno nove Toyota RAV4

Međunarodni sajam automobila u New Yorku 2018.

Toyota predstavlja potpuno novu, petu generaciju svog SUV-a RAV4 na Međunarodnom sajmu automobila u New Yorku 2018. Iako je ovo prvi RAV4 koji će biti postavljen na platformi Toyota New Global Architecture (TNGA), novi RAV4 ostaje potpuno odan svom dojmljivom nasljeđu kao izvorni pionir segmenta SUV, čineći iskorake u tehnologiji pogonskog sklopa, dinamičkih performansi, inteligentnih sigurnosnih rješenja i sveukupne kvalitete.

Robusni dizajn

Robusni dizajn novog RAV4 izražava Toyotin pristup zadnjim doradama najprodavanijeg SUV-a na svijetu. Novi izgled odaje dojam "nezaustavljivosti" u vožnji za zabavu i pustolovinu koji je privlačan mladim obiteljima koje uživaju u životu, bilo u vožnji gradom ili u odlasku na sportske aktivnosti ili odmor na velikim prostranstvima.

Upravljivost je uvijek bila jedna od najsnažnijih kvaliteta RAV4 i ostaje i dalje. Uz dužinu od 4.600 mm, prednji i stražnji prevjesi su skraćeni, dok je međuosovinski razmak povećan za 30 mm, što je omogućilo još veću prostranost i udobnost putničke kabine. Povećan je i prtljažnik, a odlikuje se ugrađenom prilagodljivošću s preklapanjem stražnjih sjedala, dvostrukom podnicom prtljažnika i mrežama na bokovima prtljažnika.

Širina vozila je povećana za 10 mm što je omogućilo udobniju i prostraniju putničku kabinu.

Inovativna dinamika vožnje

Novi RAV4 će se proizvoditi u dvije izvedbe TNGa pogonskih sklopova, radi manje potrošnje goriva i poboljšane dinamičnosti vožnje.

Hibridni električni pogon ostaje jedinstvena prodajna ponuda za RAV4 u toj klasi, zbog čega je samo još privlačniji kupcima. Potpuno novi hibridni pogonski sklop s benzinskim motorom od 2,5 litara učinkovito koristi hibridni sustav koristeći drugi elektromotor za pogon stražnjih kotača i postizanje velikog okretnog momenta, smanjujući gubitak energije, pridonoseći smanjenju potrošnje goriva te nudeći izuzetne performanse pogona na sva četiri kotača (AWD) u različitim uvjetima vožnje.

Novi benzinski motor od 2 litre je također dostupan, uz izbor ručnog ili automatskog mjenjača, poboljšanog dvostrukom spojkom i odvajanjem stražnje osovine na izvedbama s automatskim mjenjačem. Platforma TNGA, zahvaljujući niskom težištu i optimiranoj raspodjeli težine dodatno osnažuje dinamičke sposobnosti RAV4, omogućavajući kruću konstrukciju i precizniji, stabilniji i točniji odziv na vozačeve zahtjeve.

Više o RAV4

Novi RAV4 stigao u Bijeljinu Novi RAV4 stigao u Bijeljinu U subotu, 16. februara, u Bijeljini je LD Auto, Toyotin prodajni salon, širom otvorio svoja vrata iza kojih je sve posjetioce dočekao beskompromisni RAV4. U Banja Luci predstavljen novi RAV4 U Banja Luci predstavljen novi RAV4 Novi RAV4 zvanično je stigao u Banja Luku. Toyotin ovlašteni prodajno-servisni partner Sladaboni d.o.o. iz Banja Luke je u četvrtak, 14. februara, u svom prodajnom salonu upriličio ekskluzivnu prezentaciju nove generacije RAV4 modela. Potpuno novi RAV4 u prodaji u Bosni i Hercegovini od 1. februara Potpuno novi RAV4 u prodaji u Bosni i Hercegovini od 1. februara Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih SUV-ova na našem tržištu, Toyota Rav4, počinje sa prodajom svoje pete generacije u Bosni i Hercegovini od 1. februara, a kupcima će osim potpuno novog dizajna donijeti i velika poboljšanja performansi, sposobnosti i sigurnosti. Potpuno nova Toyota RAV4 Potpuno nova Toyota RAV4 Izgrađen za vožnju i oblikovan za isticanje, novi RAV4 se odlikuje robusnim izgledom i majstorskom unutrašnjošću.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.