Noć koja teče

Prvo
uranjajuće kazališno iskustvo na svijetu

Slaveći pokretanje prodaje nove Toyote C-HR, Milla Jovovich i niz slavnih lica iz cijele Europe priredili su nezaboravno kazališno iskustvo uranjanja kroz vožnju - prvo te vrste!

Događanje je priređeno u ogromnom prostoru The Printworks u Londonu, gdje smo primili stotinu gostiju na virtualnom putovanju kroz pet europskih gradova: Berlin, Milano, Pariz, Barcelonu i London. Uz Milu Jovovich kao naratora, priča mirno teče od grada do grada, nadahnuta dizajnom nove Toyote C-HR.  

 
Uranjajuće, multisenzorno iskustvo prenijelo je sudionike od igre svjetla u Berlinu preko Europe do mondenog bara u Londonu gdje ih je pozdravila sama Milla, zaustavljajući se putem na modnoj piste visoke mode u Milanu, pariškom kazinu i klupskoj sceni u Barceloni. 

 
Toyota C-HR je bila zvjezda večeri. Od dinamične vožnje i dojmljivog dizajna do sofisticirane unutrašnjosti i ozvučenja JBL dostojnog koncertne dvorane, ključne odlike C-HR nadahnule su svaku scenu.

Promatrajte kako se iskustvo odmata…

Tko je bio tamo?

Gradske priče

 

'The Night That Flows' je prikazala dinamični, inovativni karakter Toyote C-HR i njezinog tečnog oblika.

Milla Jovovich je rekla da se jako radovala sudjelovanju u takvom kazališnom događaju, ‘posebno zato što je to bilo nešto potpuno novo za proizvođača automobila.’ Nada se da su gosti ‘izašli nadahnuti da pronađu svoj savršeni tok.’

Ovaj događaj su oživotvorili agencija za kreativno iskustvo The Department, na čelu s kreativnim direktorima Jonny Grand i Hamish Jenkinson, dok je izvršna producentica bila Jessica Rees Middleton.

Iza pozornice


Nakon mjeseci planiranja i priprema, The Night That Flows (Noć koja teče) je zaživjela u ogromnom skladištu u istočnom Londonu. Od dronova do svjetlosnih projekcija, svaka se scena oslanjala na složene tehničke elemente koje je složio tim najboljih pojedinaca u toj industriji.

Bacite pogled iza pozornice da biste otkrili kako je ostvareno prvo uranjajuće kazališno iskustvo takve vrste.

Galerija

Besplatno isprobajte Toyotu C-HR

Više o Toyoti C-HR

Toyota C-HR Hy-power Concept   Toyota C-HR Hy-power Concept Tim iz ED2, Toyotinog europskog dizajnerskog studija, je istraživao nove zamisli u pogledu boja, tekstura i obloga da bi stvorio Toyota C-HR Hy-Power Concept. Amina i Toyota C-HR Amina i Toyota C-HR U Toyotinom salonu Auto Nuić imali smo čast ugostiti plivačku bh. olimpijku, višestruku državnu prvakinju i rekorderku, Mostarku Aminu Kajtaz. Amini su uručeni ključevi nove Toyote C-HR te prigodni pokloni. Toyota C-HR dobila pet zvjezdica na testu sigurnosti Euro NCAP Toyota C-HR dobila pet zvjezdica na testu sigurnosti Euro NCAP Potpuno nova Toyota C-HR je osigurala najvišu ocjenu od pet zvjezdica u neovisnom ispitivanju sigurnosti Euro NCAP.
Toyota C-HR
Osjeti puls