Novi Hilux
Ostavlja snažan dojam

Hiluxova reputacija o sposobnosti savladavanja svih vrsta terena i svih prepreka je legendarna. Najizdržljivija legenda još od 1968. sada postaje još izdržljivija. Od svog mišićavog izgleda i snažnog novog motora, do udobnijeg, izdržljivijeg i povezanijeg iskustva vožnje, novi Hilux je iskušan do krajnjih granica kako bismo se uvjerili da je nepobjediv po imenu i nepobjediv po prirodi.

pogled straga
Odličan izgled. Na bilo kojem terenu

Hilux se ponosi odvažnim novim izgledom, koji ostavlja još snažniji dojam. Njegov mišićavi stav, snažni branici i zadivljujuća LED glavna svjetla odaju dojam snage i istaknutosti. U kabini su korišteni trajni materijali i impresivni dodaci pored nove ploče s instrumentima, a dodirni ekran nalik tabletu, od 8“, nudi novi nivo profinjenosti koja je osmišljena kako bi olakšala život.

Više snage, više okretnog momenta, više zabave

Uz paletu snažnih i učinkovitih motora, Hilux je u stanju pomicati brda. Novi dizelski, 2,8-litarski motor snage 204 KS i s 500 Nm okretnog momenta unosi u ponudu najveću snagu uz najmanju potrošnju u klasi. Najsnažniji Hilux ikada omogućava ubrzanje bez napora i vučnu snagu koja čini prevoz teškog tereta lakim zadatkom, a vam pomaže da radite učinkovitije, zahvaljujući zadivljujuće maloj potrošnji goriva.

unutrašnjost
Čvrsto, trajno, pouzdano. Neupitno

Bilo da je riječ o teškom teretu ili zahtjevnom terenu, postoji dobar razlog da se osjećate samopouzdano u ovom pickupu. Pored impresivne nosivosti od 1 tone, mogućnosti vuče prikolice do 3,5 tone i ručnog uključivanja pogona 4x4, novi Hilux nudi niz pomoćnih sistema za terensku vožnju. Od automatskog diferencijala s ograničenim proklizavanjem do sistema pomoći pri kretanju na strmini (Hill start Assist Control - HAC) i aktivnog sistema protiv proklizavanja (Active Traction Control - (A-TRC), pomoći će vam da se nastavite kretati, kamo god vas posao vodi.

Ugodna ravnoteža rada i zabave

Profinjen, udoban i dinamičan, niti jedan drugi pickup ne donosi ravnotežu rada i zabave kao novi Hilux. Ekran sistema Toyota Touch® 2 u stilu tableta, veličine 8“, nudi cijeli niz multimedijskih funkcija, od integracije pametnog telefona do ozvučenja JBL s tehnologijom Harman CLARi-Fi, kako biste se zabavili i ostali povezani. Stražnja kamera i niz naprednih sigurnosnih sistema pružaju spokoj nakon dugog dana.

Požurite ostaviti dojam

Pretplatite se na naš newsletter o Hiluxu i primajte prvi najnovije vijesti, osvježenja i ponude.
Obavještavajte me

Pobjednik u reliju, nepobjediv u stvarnom životu

Nenaseljena područja i nevjerojatne brzine čine Dakar krajnjim ispitom kvalitete, trajnosti i pouzdanosti nekog vozila. Kao pobjednik Relija Dakar, Hilux nastavlja pokazivati svoju legendarnu izdržljivost na događaju na kojem je povjerenje ključno. Tako da, nije važno savladavate li dine na nekom natjecanju ili pomičete brda pijeska na poslu, uvijek možete biti sigurni da vas Hilux nikada neće iznevjeriti.

Saznajte više od Toyoti Hilux

Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'. Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'. Nova vatrogasna vozila Toyota Hilux Nova vatrogasna vozila Toyota Hilux Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Kantona Sarajevo isporučena dva nova specijalizovana vatrogasna vozila za gašenje šumskih požara sa otvorenim tovarnim prostorom. Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak i 23. srpnja u 11:11 po moskovskom vremenu sletio u blizini gradića Bonnie Rock u Australiji.