Nadogradnja za Toyota Touch 2

Nadogradite da biste izvukli najviše iz svoje Toyote

Od vaše svakodnevne vožnje na posao i nazad kući, pa sve do zahtjevnijih putovanja, sitne pojedinosti su te koje čine razliku na cesti. Nadogradnjom svog multimedijalnog sistema Toyota Touch® 2 with Go otključavate niz novih funkcionalnosti koje će poboljšati vaš boravak za upravljačem - dajući vam bolju navigaciju, sučelje jednostavnije za korištenje i programska ažuriranja u realnom vremenu.

Nadogradnjom svog multimedijalnog sistema Toyota Touch® 2 with Go dobivate pristup sljedećim poboljšanim funkcionalnostima:

  • Novi i poboljšani izgled prikaza na zaslonu koji, uz pojednostavljeni izgled i osjećaj, čini upravljanje sistemom intuitivnijim i jednostavnijim za korištenje u vožnji
  • Cijeli niz novih funkcionalnosti uključuje podijeljeni prikaz, upozorenja TOMTOM® Real Time Traffic i Auto Navigation 
  • Prikaz se odlikuje sjajnim odzivom i poboljšanim izbornikom koji vam omogućava jednostavno kretanje po prikazu
  • Besplatna ažuriranja karata tokom tri godine će vam omogućiti bezbrižnu vožnju
  • Besplatne internetske usluge kroz tri godine vam pružaju najbolje od aplikacija u sistemu i mogućnost povezivanja gdje god bili, uz internetsku vezu 

Map CareUz preko 700.000 imena ulica i 300.000 ograničenja brzine koji se svake godine promijene širom Europe, ažuriranje karata je ključno. Besplatno ažuriranje karata i internetske usluge tijekom tri godine će osigurati da stignete na svoje odredište na vrijeme i bez lutanja. Vaše karte Europe će se redovno ažurirati kako biste dobili tačne upute, štedeći vam vrijeme i novac, i pružajući vam mogućnost opuštenog putovanja.

/
Online uslugeAžuriranje karata nije jedina funkcija koja će vam poboljšati navigaciju. Kada imate internetsku vezu – preko pametnog telefona ili Toyotinog hotspota – otvara se cijeli novi svijet mogućnosti za upravljačem:

  • Zaboravite na iznenadne zastoje uz Auto Navigation i TOMTOM® Real Time Traffic tijekom vaših svakodnevnih vožnji. Jednostavno unesite svoje redovne sedmične vožnje – zajedno s vremenom kada obično vozite – zatim, kada krenete, sistem će vas obavještavati o gužvama i povesti alternativnim putem, ako je potrebno.
  • Planirajte unaprijed uz Real Time Information (obavijesti u realnom vremenu) i primajte redovno saobraćajne i vremenske obavijesti, kao i obavijesti o području oko odredišta, nakon što ga unesete. Nikada se više nećete izgubiti tražeći benzinsku pumpu ili pokušavajući pronaći parking mjesto – uz to možete čak dobiti i podatke o cijenama goriva i parkinga.
  • Google Street View vam omogućava da vidite bilo koju lokaciju na zaslonu i odaberete svoje odredište na licu mjesta.

Nadogradnja je jednostavna, samo posjetite lokalnog Toyotinog trgovca radi jednostavne promjene, ili možete samo pokrenuti osvježavanje putem My Toyota.

/
Toyota Touch® with Go+


Ako već imate Map Care uz Toyota Touch® 2 with Go+ možete obaviti ažuriranje karata koje uključuje nadogradnju na zadnju verziju softvera, bez dodatnih troškova. Nakon nadogradnje, možete kupiti internetske usluge tako da jednostavno posjetite e-store koji se nalazi na portalu za kupce i preuzmete potrebne funkcije.

Više o ...

Toyota boutique Toyota boutique Za sve zaljubljenike u Toyotu, obezbijedili smo liniju proizvoda baš za Vas. Toyota Hybrid Service Toyota Hybrid Service Od kada smo predstavili ovaj koncept prije 20 godina, u cijelom svijetu prodano je više od 12 milijuna Toyota hibridnih automobila. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Europu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Europu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio danas da će započeti prodaju GR Supra GT4*1, trkačkog automobila, za kupce u Evropi od marta 2020. 200 sadnica za 200 hibrida 200 sadnica za 200 hibrida Toyota BiH nastavlja sa akcijom pošumljavanja u sklopu projekta „1 hibrid – 1 stablo“

Otkrijte više pojedinosti o Toyota Touch® 2

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.