Pronađite Toyotinog partnera
E-naručivanje na servis
Moja Toyota

Toyota dodatna

oprema

Tokom trajanja jesenje akcije za Vas smo pripremili ponudu dodatne opreme sa kojom ćete jednostavnije i udobnije provoditi slobodno vreme.

Krovni nosači
Toyotin aluminijski krovni nosač je posebno skrojen kako bi omogućio dodatni kapacitet prijevoza tereta vašeg vozila. Sustav je lak za ugradnju i može se u potpunosti zaključati te ima uglađeni aerodinamični profil koji umanjuje buku vjetra.
Bitna značajka je u tome što uključuje koncept brze ugradnje, koji vam omogućuje da ga kombinirate s bogatom ponudom dodatne opreme za specijalne potrebe prijevoza. Od 180 KM.
/
Krovni koferi Thule (Pacific 200 - 410l, Pacific 700 - 420l, Motion 800 - 460l)
Specijalno konstruirane radi dodatnog kapaciteta prijevoza prtljage. Krovni koferi su savršeni za prijevoz svega što trebate za velika obiteljska putovanja i vikende. Od 831 KM.
/
Krovni nosač za skije (srednji i veliki)
Nosači se lako ugrađuju i zaključavaju na vaš krovni nosač tako da možete brzo postaviti skije i daske za skijanje kada god dobijete inspiraciju za skijanje. Od 165 KM.
/
Blatarice, prednje i zadnje (Auris, Rav4, Corolla)
Toyotini štitnici od blata su specijalno oblikovani da odgovaraju lukovima kotača vašeg vozila. Oni pomažu u održavanju dobrog izgleda vašeg automobila, štiteći ga od prljavštine, prskanja blata i kamenčića. Od 55 KM.
/
Gumene patosnice (Yaris, Auris, Rav4)
Originalni specijalno skrojeni gumeni tepisi pomažu u zaštiti od najgorih uvjeta koje se vi i vaši putnici usudite unijeti u kabinu. Otporni su na prljavštinu, blato i vodu te se mogu ukloniti radi lakog čišćenja. Od 104 KM.
/
Gumena obloga prtljažnika (Yaris, Auris, Rav4)
Skrojena prema prtljažniku vašeg vozila, ova zaštita osigurava odličnu zaštitu od vode, prljavština i prolijevanja tekućina. Konstrukcija uključuje protukliznu površinu kako bi se spriječilo pomicanje prtljage. Od 99 KM.
/
Parkirni senzori (stražnji i prednji)
Stražnji i prednji.Toyotin sustav parkirnih senzora je od velike pomoći u izbjegavanju slučajnih ogrebotina. Oni se povezuju sa zvučnim upozorenjem u automobilu koje postaje sve glasnije kako se približavate prepreci. Od 370 KM.
/
Toyota Touch&Go*
Go navigacija je idealna nadogradnja ako je vaš automobil opremljen s Toyota Touch 2 audio sustavom, ali nema navigaciju. Sustav se integrira s postojećim audio funkcijama kako bi osigurao navigaciju s kompletnim pan-Europskim zemljovidima. Od 1.228 KM.
*Provjerite dostupnost za Vaše vozilo
/
Čelični naplatci 15’’, 16’’, 17’’
Idealno rješenje za zimske dane. Od 500 KM*.
*Cijena se odnosi na 4 naplatka. Ratkapne i senzori pritiska nisu uključeni u cijenu.
/
16” alu naplatci Orion
Uz uočljivi dizajn s pet dvostrukih krakova i promjer od 16", naplatci od lake legure vašem vozilu pružaju istaknuti sportski izgled. Precizna izrada optmizira ravnotežu između male mase i visoke čvrstoće, dok kvalitetna završna obrada osigurava dugotrajnu izdržljivost. 920 KM.
/
Sigurnosni zavrtnjevi
Zamjenom jedne matice na svakom kotaču s Toyotinom sigurnosnom maticom od otvrdnutog čelika će maksimalizirati zaštitu vaših vrijednih naplataka od lake legure. Matice su kromirane, imaju zaobljeni profil i jedinstveni kodirani ključ zbog čega ih je skoro nemoguće skinuti sa standardnim ključem. Od 80 KM.
/
Alarmni sistemi (Auris, Rav4)
Originalni zaštitni sistem ima snažan alarm koji nadopunjuje unaprijed ugrađeni imobilizator motora. Također je dostupan opcijski senzor nagiba kako bi upozorio na pokušaj krađe ili neželjene vuče vozila. Od 615 KM.
/
Provjerite kompletnu zimsku ponudu i pripremite vašu Toyotu za zimu.
 

Saznajte više o Toyoti

Toyota osigurava raznolika rješenja mobilnosti za Tokio 2020. uključujući i cijelu paletu elektrificiranih vozila Toyota osigurava raznolika rješenja mobilnosti za Tokio 2020. uključujući i cijelu paletu elektrificiranih vozila Otprilike 90 posto Toyotinih vozila na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020 će biti elektrificirano., s ciljem postizanja najniže emisije plinova ikada zabilježene za flotu službenih vozila Olimpijskih i Paraolimpijskih igara Ništa napola! - Priča o uspjehu Ilme Kazazić Ništa napola! - Priča o uspjehu Ilme Kazazić Godinu dana prije Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju 2020. godine najbolja bosanskohercegovačka paraolimpijska skijašica, Ilma Kazazić, priča nam svoju inspirativnu priču o uspjehu. Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Nova Toyota Prius Plug-in Hybrid donosi visoke tehnologije Toyota Prius originalan je i svjetski priznat hibridni automobil, s tradicijom liderstva u visoko-tehnološkim inovacijama koja traje preko 20 godina. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti u Tokiju 2020. Toyotini roboti pomoći će posjetiteljima da iskuse svoj san o posjeti Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.