Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prius SOL

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1,8 l (HEV special) 18PH (98 KS) Stalno promjenjivi prijenos (CVT) Limuzina 5 vrata 4x2 (2WD)
60.830 KM
Konfigurišite
Oprema:
Naplatak od lake legure, 17" (5 krakova)
Crna prednja donja rešetka
Vanjska osvrtna zrcala u boji karoserije
Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Umjesto konvencionalnog ključa, sustav olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućuje otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na tipku. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop tipku. Sve što trebate učiniti je nositi ključ pametnog sustava ulaska u džepu ili torbici.

Zatvori
Produženi rad glavnih svjetala

Produženi rad glavnih svjetala

Vozač može uključiti ovaj sustav, radi dodatne sigurnosti i praktičnosti noću, koji produžava rad glavnih svjetala za 30 sekundi nakon parkiranja automobila i tako vam osvjetljava prilaz ulaznim vratima u kuću.

Zatvori
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire razinu osvjetljenja i automatski pali prednja svjetla u uvjetima slabog svjetla.

Zatvori
Električki podesiva vanjska osvrtna zrcala
Automatska preklopiva vanjska zrcala
Jednostavni inteligentni sustav parkiranja (Simple IPA)

Jednostavni inteligentni sustav parkiranja (Simple IPA)

Simple IPA sustav automatski upravlja vaš automobil u odabrano parkirno mjesto, bilo između dva vozila ili iza vozila. Uporabom ultrazvučnih senzora u prednjem braniku za identificiranje odgovarajućeg parkirnog mjesta, kada je aktiviran, sustav automatski upravlja vozilom. Jedino što morate raditi je kontrolirati brzinu vožnje i pustiti da Simple IPA parkira vaš automobil.

Zatvori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sustav uključuje ventil sa senzorom u svakom kotaču za stalni nadzor tlaka zraka. Ovi senzori povezani su s indikatorom na ploči sa instrumentima koji se upale kako bi vas upozorili da je tlak pao ispod preporučene razine. Na ovaj način, sustav doprinosi sigurnijoj vožnji, boljem trošenju guma i nižoj potrošnji goriva.

Zatvori
Automatski rad dugih svjetala

Automatski rad dugih svjetala

Automatska duga svjetla Toyotinog sustava sigurnosti optimizirana su za bolju vidljivost svh sudionika u prometu tijekom noćne vožnje. Kamera detektira svjetla nadolazećih vozila i vozila ispred uz istovremeni nadzor intenziteta javne rasvjete. Automatski se prebacuju između dugih i kratkih svjetala za sigurniju noćnu vožnju.

Zatvori
Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

Prilagodljivi regulator brzine (ACC)

Ova funkcija služi za regulaciju i ograničavanje brzine iznad unaprijed postavljene (namještene) brzine koju je namjestio vozač. Djeluje kao vodič i regulira izlaznu snagu motora kako brzina vozila ne bi prešla unaprijed postavljenu vrijednost dok vozač pritišće papučicu gasa. Unaprijed postavljena vrijednost prikazuje se na kombiniranom zaslonu i treperi kada je vozilo dosegne.

Zatvori
Stražnja kombinacijska svjetla (LED)
LED prednja svjetla
Monitor mrtvog kuta (Blind Spot Monitor - BSM)

Monitor mrtvog kuta (Blind Spot Monitor - BSM)

Ovaj sustav vam omogućava sigurnije prestrojavanje. Ako radarski senzori u stražnjem dijelu vozila otkriju neko vozilo u vašem mrtvom kutu, pali se svjetlosno upozorenje u vanjskom retrovizoru na odgovarajućoj strani. Ako pokazivačem smjera naznačite namjeru prestrojavanja, a neko vozilo se nalazi u vašem mrtvom kutu, svjetlosna upozorenja će bljeskati.

Zatvori
Upozorenje za nadolazeća vozila straga (RCTA)

Upozorenje za nadolazeća vozila straga (RCTA)

RCTA vam omogućava siguran izlazak iz parkirnog mjesta unatrag otkrivanjem drugih vozila koja se približavaju vašem mrtvom kutu. Koristeći gotovo milimetarske valove, RCTA vas upozorava zvučnim upozorenjem i bljeskanjem žaruljica u vanjskim retrovizorima.

Zatvori
Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 multimedijski sustav

Toyota Touch® 2 je potpuno integrirani multimedijski sustav, koji uključuje dodirni zaslon u boji s povuci i potegni funkcijom, napredni audio sustav kompatibilan s USB uređajima, iPod uređajima i pametnim telefonima. Bluetooth® 3.0 omogućuje funkcije kao što su hands-free pozivi, SMS integracija i reprodukcija glazbe. WVGA zaslon je također povezan sa stražnjom kamerom za sigurniju vožnju u nazad.

Zatvori
Bluetooth® hands-free sustav
Kožni upravljač s 3 prečke
Dvozonski automatski klima uređaj
Digitalni brzinomjer
Elektrokromatsko osvrtno zrcalo
Grijana sjedala vozača i suvozača
Virtualni zaslon

Virtualni zaslon

Virtualni zaslon projicira ključne informacije za vožnju na vjetrobran izravno ispred vas, uključujući brzinu vozila. Nikada ne morate skretati pogled s ceste.

Zatvori
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.