Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Moja Toyota

Prius+ EXECUTIVE

Cjenik
Motor i mjenjač Vrsta karoserije Pogon Cijena s PDV-om
1.8L hybrid (136KS) Stalno promjenjivi prijenos (CVT) Monovolumen (5 sjedala) 4x2 (2WD)
73.150 KM
Konfigurišite
Oprema:
17" aluminijski naplatci (10-krakova)
Zatamnjena stražnja stakla
Ručke vrata u boji karoserije
Stražnji spojler
Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Sustav olakšanog ulaska i paljenja

Umjesto konvencionalnog ključa, sustav olakšanog ulaska i paljenja uključuje primopredajnik koji omogućuje otključavanje vrata povlačenjem ručke i njihovo zaključavanje pritiskom na tipku. Za paljenje ili gašenje motora, jednostavno pritisnite Start/Stop tipku. Sve što trebate učiniti je nositi ključ pametnog sustava ulaska u džepu ili torbici.

Zatvori
Skyview krovni otvor
Grijana vanjska osvrtna zrcala
Senzor sumraka

Senzor sumraka

Senzor sumraka nadzire razinu osvjetljenja i automatski pali prednja svjetla u uvjetima slabog svjetla.

Zatvori
Senzor kiše

Senzor kiše

Automatski senzor kiše trenutno namješta odgovarajuću brzinu i intervale rada brisača.

Zatvori
Inteligentni sustav pomoći pri parkiranju (IPA)

Inteligentni sustav pomoći pri parkiranju (IPA)

IPA automatski manevrira vaše vozilo u odabrano parkirno mjesto. Koristeći tehnologiju koja uključuje stražnju kameru i električki servo sustav upravljanja (EPS), IPA proračunava pokrete upravljača kako bi vozilo ušlo na odgovarajuće parkirno mjesto. Jednostavno definirate granice prostora u koji se želite parkirati, kontrolirate brzinu kretanja u nazad i pustite da IPA parkira vaše vozilo.

Zatvori
Stražnja kamera

Stražnja kamera

Sigurnije se vozite u nazad koristeći stražnju kameru. Čista slika u boji, prikazana na zaslonu, vam pomaže da uočite skrivene opasnosti i parkirate se s lakoćom.

Zatvori
LED prednja svjetla
Prednja svjetla za maglu
Stražnja kombinacijska svjetla (LED)
Kontrola stabilnosti vozila plus (VSC+)

Kontrola stabilnosti vozila plus (VSC+)

VSC+ pomaže u održavanju stabilnosti i sprečavanju proklizavanja prilikom oštrih skretanja ili u zavojima na skliskim površinama. kada god se detektira početak proklizavanja, automatski aktivira pojedine kočnice i kontrolira snagu motora. Dodatno, aktivira servo sustav upravljanja kako bi vam olakšao da se lakše vratite na originalnu putanju vožnje.

Zatvori
Sustav pomoći pri kretanju uzbrdo (HAC)

Sustav pomoći pri kretanju uzbrdo (HAC)

HAC pomaže osigurati lagano kretanje na strmim usponima održavanjem aktiviranih kočnica do 2 sekunde nakon što se pusti papučica kočnice. To sprečava kotrljanje vozila u nazad. Aktivira se jačim pritiskanjem papučice kočnice nakon zaustavljanja dokle god je ručica mjenjača u bilo kojoj brzini za vožnju prema naprijed.

Zatvori
Toyota Touch 2 with Go navigacijski sustav

Toyota Touch 2 with Go navigacijski sustav

Na osnovi Toyota Touch® 2 multimedijske bazne jedinice, Toyota Touch 2 s Go uključuje navigacijski sustav s kompletnim kartama Europe, funkcijama zaobilaska i odabira ekološke rute. Njegov WVGA zaslon prikazuje 2D i 3D karte sa spojenim uslugama, uključujući prometne informacije u realnom vremenu i online traženje lokalnih zanimljivosti. Napredno Bluetooth® sučelje omogućuje značajke kao što su Toyota Eurocare pomoć na cesti i podrška za SOS poziv u nuždi.

Zatvori
6,1" multimedijalni zaslon
Prepoznavanje glasa
Wi-Fi spajanje
Head Up zaslon

Head Up zaslon

Head Up zaslon projicira ključne informacija na vjetrobran direktno ispred vozača, uključujući brzinu vozila i navigacijske informacije. Može sigurno zadržati oči na cesti.

Zatvori
JBL premium audio sustav
Automatski klima uređaj
Grijana sjedala vozača i suvozača
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.