1. New Cars
 2. Pregled
Odaberite
Odaberite


C-HR Galerija

Istraži svih 360°

 • Dizajn

  NIKADA OBIČNO

  Nova Toyota C-HR združuje oštar, dinamičan izgled s tečnim linijama i širokim stavom. Rezultat? Vanjski izgled koji daje dojam automobila u pokretu i kada miruje.

 • SMIRENE HIBRIDNE PERFORMANSE

  Privlačno, dinamično i izuzetno učinkovito - to je sljedeća razina hibridnog iskustva. Uz ponudu tri pogonska sklopa na izbor, uživat ćete u supermirnoj vožnji bez obzira na sve. Ali, ako tražite snagu, 2,0-litarski pogonski sklop Hybrid Dynamic Force (M20A-FXS) je ima napretek.

 • SUV NAPRAVLJEN ZA GRADSKI KRAJOLIK

  Toyota C-HR je oblikovana za grad - njezina okretnost i impresivna upravljivost čini je savršenom na malom prostoru. S ukupnom dužinom manjom od 4,4 m i promjerom okretanja od samo 10,4 metara, moći ćete se sigurno provlačiti kroz gradska središta.

 • NE ČINITE KOMPROMISE

  Uživajte u potpunoj bezbrižnosti znajući da vaša Toyota uvijek brine za vas. Zahvaljujući inteligentnim odlikama koje vam pomažu u raznim situacijama na cesti, kao što su monitor mrtvog ugla i sistem predsudarne zaštite s opažanjem pješaka, umiruje saznanje da ste vi, vaši putnici i drugi sudionici u prometu uvijek sigurni.

Cijeli ekran Zatvoriti
Vucite kako biste zakrenuli Vucite kako biste zakrenuli

Posebne ponude