RJEŠENJA ZA
MOBILNOST

MOBILNOST ZA SVE

Preko 85 godina Toyotine inovacije nastavljaju činiti živote ljudi lakšim. Međutim, koliko god da smo postigli, još ima toliko toga što možemo učiniti. Gledajući u budućnost, imamo pred očima još značajniju misiju: pomoći da cijeli ljudski rod osjeti slobodu kretanja.

/
/
Svijest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da se kreću kroz svoju okolinu i postignu više uz veću slobodu, neovisnost i samopouzdanje.
/
Kao da skijate ulicama grada. Ultrakompaktni i ekološki i-ROAD odlikuje se okretnošću uz sigurnost i udobnost automobila.
/
.
/

Sloboda koja prelazi vaša ograničenja.
Ova raznovrsno primjenljiva pomoć u kretanju može savladati različite prepreke i podiže svoje korisnike u razinu očiju u njihovim svakodnevnim razgovorima.

Poravnava igralište.
Bilo u uredu ili na otvorenom, okretni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna tko je za upravljačem. Pravi partner za put pred vama, naša TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi umjetnu inteligenciju da bi rasla sa svojim vozačem, štitila ga i nadahnjivala.

Budućnost masovnog prijevoza je osobna.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rješenje za zajedničku vožnju u gradovima sutrašnjice koji će preobraziti masovni prijevoz u posebno iskustvo, dostupno i invalidskim kolicima.

/
/

On može onuda kuda automobili ne mogu.
Konstruiran za pločnike, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozite korisnike kroz zadnje etape njihovog svakodnevnog putovanja.

/
Užitak vožnje – sa ili bez djece. Vitko oblikovani i-TRIL može primiti tri osobe, a može se smjestiti na malom prostoru i samostalno vas voziti na drugi kraj grada (i natrag).
/

ROBOT ZA POMOĆ

/
/
Vaša pomoć u kući. Prijateljski robot koji je konstruiran tako da omogućuje samostalan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike s njihovim obiteljima i prijateljima.

Robot za pomoć u rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodni korak. Robot za pomoć u rehabilitaciji je naprava koja pomaže osobama koje teško hodaju da ponovno steknu svoju prirodnu pokretljivost.
/

Prikazani su Toyotini prototipovi. Nisu dostupni za prodaju.

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.