RJEŠENJA ZA
MOBILNOST

MOBILNOST ZA SVE

Preko 85 godina Toyotine inovacije nastavljaju činiti živote ljudi lakšim. Međutim, koliko god da smo postigli, još ima toliko toga što možemo učiniti. Gledajući u budućnost, imamo pred očima još značajniju misiju: pomoći da cijeli ljudski rod osjeti slobodu kretanja.

/
/
Svijest na vašim ramenima. Tehnologija koja pomaže ljudima da se kreću kroz svoju okolinu i postignu više uz veću slobodu, neovisnost i samopouzdanje.
/
Kao da skijate ulicama grada. Ultrakompaktni i ekološki i-ROAD odlikuje se okretnošću uz sigurnost i udobnost automobila.
/
.
/

Sloboda koja prelazi vaša ograničenja.
Ova raznovrsno primjenljiva pomoć u kretanju može savladati različite prepreke i podiže svoje korisnike u razinu očiju u njihovim svakodnevnim razgovorima.

Poravnava igralište.
Bilo u uredu ili na otvorenom, okretni Exo-Wheel pomaže ljudima da se kreću kroz život.

/

/
/
Automobil koji zna tko je za upravljačem. Pravi partner za put pred vama, naša TOYOTA CONCEPT-愛 i koristi umjetnu inteligenciju da bi rasla sa svojim vozačem, štitila ga i nadahnjivala.

Budućnost masovnog prijevoza je osobna.
TOYOTA CONCEPT-愛 i RIDE je naše rješenje za zajedničku vožnju u gradovima sutrašnjice koji će preobraziti masovni prijevoz u posebno iskustvo, dostupno i invalidskim kolicima.

/
/

On može onuda kuda automobili ne mogu.
Konstruiran za pločnike, ultrakompaktni TOYOTA CONCEPT-愛 i WALK samostalno vozite korisnike kroz zadnje etape njihovog svakodnevnog putovanja.

/
Užitak vožnje – sa ili bez djece. Vitko oblikovani i-TRIL može primiti tri osobe, a može se smjestiti na malom prostoru i samostalno vas voziti na drugi kraj grada (i natrag).
/

ROBOT ZA POMOĆ

/
/
Vaša pomoć u kući. Prijateljski robot koji je konstruiran tako da omogućuje samostalan život pomažući u svakodnevnim zadacima i povezujući korisnike s njihovim obiteljima i prijateljima.

Robot za pomoć u rehabilitaciji

/
Vratite svoj prirodni korak. Robot za pomoć u rehabilitaciji je naprava koja pomaže osobama koje teško hodaju da ponovno steknu svoju prirodnu pokretljivost.
/

Prikazani su Toyotini prototipovi. Nisu dostupni za prodaju.

Saznajte više o Toyoti

Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Zahvaljujući uspješnom pokretanju platforme za rezervaciju u oktobru 2018., prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervisana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila. Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota GR Supra GT4 Concept Toyota će 5. marta 2019. imati svjetsku premijeru nove GR Supre GT4 Concept na Sajmu automobila u Ženevi. RAV4 Predstavljen u Mostaru RAV4 Predstavljen u Mostaru Auto Nuić d.o.o zvanično je predstavio novi RAV4. Ekskluzivna prezentacija održana je 22. veljače u mostarskom Toyota prodajnom salonu. Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Nova Toyota Corolla GR SPORT i Corolla TREK Dvije nove verzije Toyota Corolle imati će svoj svjetski debi na sajmu automobila u Ženevi 2019. godine – Corolla GR SPORT i Corolla TREK.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.