Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota

Niži troškovi goriva

Ne samo da je potrošnja goriva naših hibrida nedostižna, nego to znači da za njih vrijede i porezne subvencije.

Bez cestovnog poreza za naše energetski učinkovite hibride & uštedite 40%

Ne samo da je potrošnja naših štedljivih hibrida nedostižna za druge, nego to znači i da za njih vrijede niži porezi. To je jedan od mnogih razloga zašto su naši kupci od prve odabrali hibrid. I ne morate vjerovati samo nama, stranica Honest John je upravo nagradila modele Yaris Hybrid i Auris Hybrid 1. i 2. mjestom među prvih 10 najekonomičnijih benzinskih automobila.

Uštedite do 40%

Različite ceste, promet i stil vožnje utječu na to koliko dete uštedjeti, ali iz našeg iskustva to može biti 30-40% (Richard Seymour, stručnjak za hibride). To pogotovo vrijedi u gradskim područjima, jer Toyotin hibridni sustav štedi energiju gašenjem motora u vožnji do čak 80 km/h, kao i kad pustite papučicu gasa – benzinski motor je trenutno ugašen i vozite se na struju.

/
Niži porez za naše energetski učinkovite hibride & uštedite 40%

"Nema potrebe spajati automobil na utičnici jer se sam puni"

Odlične vijesti za službene vozače

Ako ste vlasnik voznog parka ili tvrtke, sigurno će vas zanimati da naši hibridi spadaju u najniži porezni razred za poslovne automobile i dobro čuvaju svoju vrijednost.

"Moji troškovi za gorivo su skoro upola manji" Janko Cvitak, vlasnik modela Yaris Hybrid

/
Niži porezni razred u klasi vodeći porezni razred od 10%

"Otkrio sam da Toyotini hibridi imaju najniže emisije i najnižu potrošnju goriva...Ne bih se vratio na normalni motor". Robert Lokar, vlasnik modela Auris Hybrid

Mali, stilski oblikovan ili pustolovan? Već danas isprobajte jedan od naših šest hibrida
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.