Besplatno isprobajte Toyotu Sastavite svoju Toyotu Cjenici i katalozi Pronađite Toyotinog partnera Moja Toyota

Savršen za vožnju

Od agilnog upravljanja do snažnih ubrzanja, do niske potrošnje goriva i opuštenog iskustva vožnje, naši hibridi imaju sve što bi očekivali od standardnog automobila i više.

Bez prekida se prebacuje između benzinskog i električkog pogona

Kada vozite Toyotin hibrid ne morate ništa raditi drugačije. Pogon se bez prekida prebacuje između benzinskog i električkog motora. Također može koristiti kombinaciju oba radi osiguranja niže potrošnje ili postizanje performansi koje trebate u bilo kojem trenutku. Od autoceste u ponoć, do gradske gužve, naši hibridi će se uvijek prebaciti na najbolji izvor energije.

Može li automobil učiniti da se ponovo zaljubite u vožnju?

"To je automobil i vozite ga točno na jednaki način kao i bilo koji drugi automobil"

Nema potrebe za punjenjem baterije

Čak ne morate puniti bateriju - to se odvija automatski. Opće jamstvo za Toyota hibridna vozila odnosi se na razdoblje od 3 godine ili 100.000 kilometara, a na hibridne sklopove nudimo opće 5-godišnje jamstvo ili 100.000 kilometara.

Produžena briga za hibridnu bateriju

Toyotini hibridni automobili standardno su pokriveni 3 godišnjim jamstvom na vozilo i 5 godišnjim jamstvom na hibridne komponente. Nakon što prođe početnih 5 godina, možete se pretplatiti na Toyotinu produženu brigu za hibridnu bateriju. Ona se može obnoviti svake godine do 10 godina od registracije vozila.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.