Besplatno isprobajte Toyotu
Sastavite svoju Toyotu
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyotinog partnera
Moja Toyota

Savršen za vožnju

Od agilnog upravljanja do snažnih ubrzanja, do niske potrošnje goriva i opuštenog iskustva vožnje, naši hibridi imaju sve što bi očekivali od standardnog automobila i više.

Bez prekida se prebacuje između benzinskog i električkog pogona

Kada vozite Toyotin hibrid ne morate ništa raditi drugačije. Pogon se bez prekida prebacuje između benzinskog i električkog motora. Također može koristiti kombinaciju oba radi osiguranja niže potrošnje ili postizanje performansi koje trebate u bilo kojem trenutku. Od autoceste u ponoć, do gradske gužve, naši hibridi će se uvijek prebaciti na najbolji izvor energije.

Može li automobil učiniti da se ponovo zaljubite u vožnju?

"To je automobil i vozite ga točno na jednaki način kao i bilo koji drugi automobil"

Nema potrebe za punjenjem baterije

Čak ne morate puniti bateriju - to se odvija automatski. Opće jamstvo za Toyota hibridna vozila odnosi se na razdoblje od 3 godine ili 100.000 kilometara, a na hibridne sklopove nudimo opće 5-godišnje jamstvo ili 100.000 kilometara.

Produžena briga za hibridnu bateriju

Toyotini hibridni automobili standardno su pokriveni 3 godišnjim jamstvom na vozilo i 5 godišnjim jamstvom na hibridne komponente. Nakon što prođe početnih 5 godina, možete se pretplatiti na Toyotinu produženu brigu za hibridnu bateriju. Ona se može obnoviti svake godine do 10 godina od registracije vozila.

Mali, stilski oblikovan ili pustolovan? Već danas isprobajte jedan od naših šest hibrida
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.