Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
Pronađite Toyota partnera
Moja Toyota
TOYOTA AYGO
180 KM mjesečno*

do 15% niži troškovi TOYOTA OSIGURANJA

AYGO X PLAY 1,0 VVT-i (72 KS)

Vrijedi od 4.6.2021. do 15.8.2021.

TOYOTA AYGO

Do 10 godina garancije uz TOYOTA RELAX

Ovog ljeta se bez napora krećite po uskim gradskim ulicama u kompaktnom, tihom i okretnom AYGO-u.
Odvezite vašu novu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si do 10 godina garancije uz Toyota relax program.* To može samo Toyota!

✔ LED dnevna i zadnja svjetla
✔ Električno podesiva i grijana vanjska ogledala
✔ Kamera za vožnju unazad sa smjernim crtama
✔ X-Touch Connect - sa pametnim telefonom
✔ Speed limiter
✔ Ukrasni detalji unutrašnjosti u boji Quartz Gray
✔ Do 15% niži troškovi Toyota Osiguranja – već od 35,30 KM mjesečno

*Ponuda je napravljena u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo za AYGO MY21 1.0 VVT-i HB 5D M/T5 X-PLAY u bijeloj nemetalik boji. Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 180 KM mjesečno, uz učešće 7.332,86 KM i ostatak vrijednosti 5875,12 KM. Detaljne informacije nalaze se na dnu stranice.

toyota aygo

Odaberite željeni način kontakta

Kontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku.
Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.
Također na raspolaganju vam je i naš Live chat koji vam može pomoći i odgovoriti na sva pitanja, online.

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,58% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 36,68% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 180 KM mjesečno, uz učešće 7.332,86 KM i ostatak vrijednosti 5875,12 KM. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, isti se zatvara uplatom ostatka vrijednosti.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax (https://www.toyota.ba/service-and-accessories/service-and-maintenance/toyota-relax) ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

Toyota Osiguranje već od 35,30 KM mjesečno uz potpisivanje ugovora na 60 mjeseci.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.