1. Company
  2. News, Stories and Events
  3. 2020
  4. Obavijest update
Odaberite

DOBRO DOŠLI NAZAD

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo, da su od ponedjeljka, 4. maja 2020. svi naši prodajno-servisni saloni ponovo otvoreni za stranke, a u skladu sa odlukama lokalnih vlasti. Zdravlje i sigurnost naših upposlenika i kupaca i dalje su naš prvi prioritet te vas zato molimo da poštujete sve propisane mjere sigurnosti prilikom posjeta.

Naši prodajni savjetnici na raspolaganju su vam za sve informacije o Toyota vozilima, novim modelima i aktuelnim ponudama. Radujemo se vašem skorom dolasku.

I svi naši servisni centri u Bosni i Hercegovini su otvoreni za sve usluge vlasnicima Toyota vozila. Naše ljubazno i stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za brigu o vašoj Toyoti, poštujući pri tome sve upute stručnjaka i lokalnih vlasti, kako vaša sigurnost i zdravlje ni jednog trenutka ne bi bili u pitanju.

Upravo iz tih razloga, molimo vas da sve vaše dolaske najavite putem maila ili telefona, kako bismo u servisu uvijek imali rezervisan termin baš za vas. Prilikom dolaska naše servisno osoblje dočekat će vas na način primjeren mjerama zaštite od korona virusa, te će nakon obavljene usluge vaše vozilo detaljno dezinficirati.

Stojimo vam na raspolaganju za:

1. Redovan servis i poravke vašeg vozila
2. Limarsko – lakirerske radove
3. Zamjenu guma i „hotel za gume“ za sigurno odlaganje vaših zimskih guma koje će vas čekati do naredne sezone
4. Dijagnostiku vozila i preventivne preglede
5. Prodaju dodatne opreme

Za zakazivanje termina, molimo javite se vama najbližem servisnom savjetniku na dežurne kontakte.