ZAŠTITITE SVOJU TOYOTU

ZAŠTITNA DODATNA OPREMA

/
GUMENE PATOSNICE

Vrlo funkcionalni u kišnim razdobljima zbog jednostavnog čišćenja. Opustite se i uživajte u proljetnim radostima, ali prethodno zaštitite unutrašnjost svoje Toyote po posebnim cijenama.

YARIS 90 KM
NOVI YARIS 92 KM
COROLLA SD 89 KM
COROLLA TS 89 KM
COROLLA HB 89 KM
C-HR 92 KM
RAV4 103 KM
HILUX 97 KM
PROACE VERSO 77 KM
PROACE CITY VERSO 63 KM
HIGHLANDER 214 KM

/
GUMENA ZAŠTITA PRTLJAŽNIKA

Otporna neklizajuća plastika s povišenim rubovima za zaštitu od prljavštine ili prolivene tekućine. Onemogućava pomicanje tereta i prtljage tijekom transporta.

YARIS 58 KM
NOVI YARIS 57 KM
COROLLA SD 68 KM
COROLLA TS 68 KM
COROLLA HB 68 KM
C-HR 78 KM
RAV4 84 KM
PROACE VERSO 128 KM
PROACE CITY VERSO 77 KM
HIGHLANDER 103 KM

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota campaign

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota campaign

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota campaign

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota campaign

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.

Saznajte više o Toyoti

CROATIA RALLY CROATIA RALLY U nevjerovatnoj završnici TOYOTA GAZOO Racing ostvario dvostruku pobjedu Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsjetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji počelo prije više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svijetu. Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Toyota danas predstavlja konceptnu verziju nadolazeće Toyote bZ4X na salonu automobila u Šangaju - predstavljajući prvo u nizu električnih vozila s baterijom i nula emisija (BEV). do 2025. VAŽNO UPOZORENJE – LAŽNA NAGRADNA IGRA VAŽNO UPOZORENJE – LAŽNA NAGRADNA IGRA Obaviješteni smo da su u našoj zemlji počele kružiti Viber/SMS/WhatsApp poruke u kojima se građani obavještavaju kako su srećni dobitnici nagradne igre u organizaciji Toyote.