ORIGINALNA DODATNA OPREMA

/
KROVNI NOSAČI

Aerodinamični, izrađeni od čvrstog i lakog aluminija, jednostavno se postavljaju na vozilo. Idealni su u paru s krovnim kutijama, nosačima skija ili bicikla.

YARIS 254 KM
NOVI YARIS 349 KM
COROLLA SD 336 KM
COROLLA TS 319 KM
COROLLA HB 336 KM
C-HR 339 KM
RAV4 336 KM
HILUX 549 KM
PROACE VERSO 202 KM*
PROACE CITY VERSO 306 KM
HIGHLANDER 299 KM

* Cijena samo jednog nosaca.

/
KUKA ZA VUČU

Toyotine kuke za vuču vam pružaju dodatne mogućnosti za prevoz tereta. Idealne su za pričvršćivanje prikolica i nosača bicikla sa stražnje strane vozila.

YARIS 986 KM
NOVI YARIS 989 KM
COROLLA SD 1.220 KM
COROLLA TS 1.209 KM
COROLLA HB 1.178 KM
C-HR 1.032 KM
RAV4 1.236 KM
HILUX 906 KM
PROACE VERSO 1.079 KM
PROACE CITY VERSO 936 KM
HIGHLANDER 1.313 KM

/
KROVNI NOSAČ BICIKLA

Lagani i aerodinamični poprečni krovni nosači mogu prihvatiti veliki raspon Toyotinih elemenata nadogradnje. Krovni nosač za bicikle ispunjava "City Crash" norme.

KROVNI NOSAČ BICIKLA od 261 KM

/
KROVNA KUTIJA

Toyotini krovni nosači različitih veličina idealno su rješenje za prevoz prtljage ili opreme za vaše slobodne aktivnosti. U putničkoj kabini će tako ostati više prostora za udobnu i sigurnu vožnju svih putnika.

THULE od 777 KM

Neka vaša Toyota ostane Toyota

Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.

toyota campaign

BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.
toyota campaign

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.
toyota campaign

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.
toyota campaign

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.

Saznajte više o Toyoti

CROATIA RALLY CROATIA RALLY U nevjerovatnoj završnici TOYOTA GAZOO Racing ostvario dvostruku pobjedu Toyota Beyond Zero Toyota Beyond Zero Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsjetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji počelo prije više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svijetu. Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Svjetska premijera Toyotinog koncepta bZ4X Toyota danas predstavlja konceptnu verziju nadolazeće Toyote bZ4X na salonu automobila u Šangaju - predstavljajući prvo u nizu električnih vozila s baterijom i nula emisija (BEV). do 2025. VAŽNO UPOZORENJE – LAŽNA NAGRADNA IGRA VAŽNO UPOZORENJE – LAŽNA NAGRADNA IGRA Obaviješteni smo da su u našoj zemlji počele kružiti Viber/SMS/WhatsApp poruke u kojima se građani obavještavaju kako su srećni dobitnici nagradne igre u organizaciji Toyote.