1. Business
  2. Toyota Business Plus
  3. Technology and sustainable mobility
Odaberite

Predvodnici buduće mobilnosti

Odabirom Toyote učinit ćete pozitivan odabir za budućnost vaše kompanije, tako što će svaki vaš uposlenik za upravljačem Toyote biti sretan.

Politika inovacija prema održivoj budućnosti u srcu je naše poslovne vizije. Praktikujemo upravljanje ekologijom od 360º u svakom stepenu naših procesa, od proizvodnje do reciklaže. A što se tiče emisija, naši hibridi ne samo da drže CO2 emisije na niskim razinama, već takođe štite kvalitetu zraka uz niske razine NOx plinova i čestica izgaranja. Zato nije iznenađenje da smo zadnjih nekoliko godina, među proizvođačima odnijeli tituli Najbolji globalni zeleni brand.

Kada klijenti odaberu Toyotu, oni ne biraju samo zeleno i čišće - oni biraju pravu stvar za budućnost planete.

Svaki model je konstruisan imajući u vidu nagrađivane specifikacije i niske ukupne troškove vlasništva. Kao vodeći proizvođač u ovom polju možemo ponuditi fleksibilnu hibridnu tehnologiju koja će zadovoljiti svaku poslovnu potrebu. Od malih porodičnih do poslovnih automobila, naša bogata ponuda hibridnih modela čini da svaki vozač za upravljačem bude sretan - a svaku kompaniju zadovoljnom jer je napravljen pametan odabir. Ne samo za danas, nego i za budućnost. Zbog toga, naša dugoročna istraživanja i razvoj budućih tehnologija, uključuju baterije, gorive ćelije i čak urbanu mobilnu infrastrukturu.