Besplatno isprobajte
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Isporučena dva nova specijalizovana vatrogasna vozila

vatrogasnoj jedinici Kantona Sarajevo

Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Kantona Sarajevo su isporučena dva nova specijalizovana vatrogasna vozila za gašenje šumskih požara sa otvorenim tovarnim prostorom.

Vozila su opremljena s vatrogasnim sredstvima i opremom neophodnom za gašenje požara (rezervoarima za vodu od 300 l, pumpama visokog pritiska, odgovarajućim crijevima, naprtnjačama, metlanicama, kao i priručnim alatima).
Vatrogasna vozila je nabavila Kantonalna uprava civilne zaštite Kantona Sarajevo u skladu sa Planom nabavki za 2016. godinu, a isporučio ih je Toyota partner u Sarajevu, kompanija Bunjo doo.

Saznajte više o Toyoti

Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'. Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'. Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak i 23. srpnja u 11:11 po moskovskom vremenu sletio u blizini gradića Bonnie Rock u Australiji. Hilux kod kuće ili put na jug Hilux kod kuće ili put na jug Grupa novinara iz regiona krenula je u avanturu, na prvu vožnju nove generacije Hiluxa, u Afriku.