Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota je ponovno najuspješnija marka u

TÜV izvještaju za 2016.

14 Toyota modela zauzela su pozicije među prvih 10 u raznim kategorijama.

  • 14 Toyota modela zauzela su pozicije među prvih 10 u raznim kategorijama.
  • Toyota Prius zauzima drugo mjesto u dvije starosne kategorije.
  • Jaka dominacija u kategoriji vozila od 10 do 11 godina s dokazanom nenadmašnom pouzdanosti starih automobila.
Službeno je - Toyota je najpouzdanija marka u Njemačkoj: s ukupno 14 zauzetih pozicija među prvih 10 rangiranih, japanska marka slavi kao veliki pobjednik u TÜV izvještaju za 2016. Od navedenih 14 čak u 7 rangiranja Toyota je zauzela mjesto među prvih pet u različitim starosnim kategorijama. Baš kao i prethodnih godina, modeli su pokazali svega par negativnih osobina prilikom opće kontrole.
Prius je jedan od najpouzdanijih automobila na cesti, zauzimajući drugo mjesto u obje kategorije od šest do sedam godina i od osam do devet godina. Hibridni pionir je u dobrom društvu u obje starosne kategorije: Auris i Yaris zauzimaju peto i šesto mjesto u kategoriji od šest do sedam godina starosti vozila.
U kategoriji od osam do devet godina, odličan rezultat marke dodatno je poboljšan s Corollom Verso na četvrtoj poziciji, RAV-om 4 na šestok, Yarisom na sedmoj i Corollom na desetoj poziciji.
U kategoriji od deset do jedanaest godina starosti vozila, Toyota je također pokazala da starost vozila nije prepreka pouzdanosti zauzevši s pet modela rang među prvih sedam. Corolla Verso i RAV4 zauzeli su drugo i treće mjesto, nakon njih slijede Avensis na broju četiri. Šestu i sedmu poziciju zauzeli su Corolla i Yaris.
Među novijim vozilima Toyota je zabilježila još jedan vrhunski rezultat s Yarisom koji je rangiran kao deveti u kategoriji vozila od dvije do tri godine starosti.
Kako bi kreirali TÜV izvješće, ispitivači i stručni časopis "Auto Bild" uključuje devet milijuna općih kontrola na 233 modela vozila. Ovogodišnja rang lista daje vrijedne smjernice za kupce novih i rabljenih vozila. TÜV izvješće objavljeno u petak, 6. novembra.

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.