Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota postala TOP partner

Međunarodnog olimpijskog odbora

Toyota Motor Corporation (Toyota) objavila je sponzorsku suradnju s Međunarodnim olimpijskim odborom (IOC), kao dio "The Olympic Partner (TOP)" programa.

Sporazum će trajati do kraja 2024. godine u kategoriji mobilnosti, što uključuje vozila, usluge prijevoza i rješenja za prijevoz.
Ovo je objavljeno na ceremoniji u Tokiju na kojoj su bili nazočni predsjednik IOC-a Thomas Bach, predsjednik odbora za marketing IOC-a Tsunekazu Takeda (predsjednik Japanskog olimpijskog saveza), predsjednik organizacijskog odbora olimpijskih i paraolimpijskih igara u Tokiju Yoshiro Mori, predsjednik Toyote Akio Toyoda i ostali dužnosnici Toyote i IOC.
Toyotina suradnja s Olimpijskim igrama i Olimpijskim pokretom stupa na snagu odmah, a Toyoti su zajamčena sponzorska prava u Japanu tijekom 2016. godine. Toyotina prava će se proširiti globalno, počevši od 2017.
Kategorije proizvoda pokrivene ovim Toyotinim sponzorstvom su: vozila (uključujući osobne automobile, vozila za urbanu mobilnost i komercijalna vozila), usluge prijevoza (uključujući vozila i sustave za sigurnost na cestama i slične usluge) i određene proizvode za podršku pri prijevozu.
/
Komentirajući ovo sponzorstvo, Akio Toyoda je rekao "Učinit ćemo sve što je moguće da ispunimo našu novu ulogu u "The Olympic Partner "programu i opravdamo povjerenje koje nam je pružio IOC. Dodavanje kategorije mobilnosti u TOP partnerski program je priznanje za cjelokupnu našu industriju. Dopustite nam da, pod olimpijskom zastavom, ojačamo snagu sporta koja povezuje ljude. I dopustite nam da se posvetimo stvaranju boljeg svijeta kroz promoviranje sporta u olimpijskom duhu prijateljstva, solidarnosti i fer igre."
Bach je rekao: "IOC želi dobrodošlicu Toyoti kao ključnom partneru za pitanja održive mobilnosti na Olimpijskim igrama, kao što je naglašeno u Olimpijskoj agendi za 2020. godinu, našem strateškom pravcu za budućnost olimpijskog pokreta. Toyota je svjetski lider u automobilskoj industriji, a ovo partnerstvo govori o snažnoj usmjerenosti IOC-a i Olimpijskog pokreta ka budućnosti. Ovaj sporazum označava prekretnicu u provedbi Olimpijske agende za 2020. godinu jer je fokus naše suradnje održiva mobilnost, a Toyota će osigurati rješenja za čitav olimpijski pokret."

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.