Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Novi RAV4

ekskluzivna strana za vlasnike

Raduje nas što možemo s Vama podijeliti željno iščekivani trenutak dolaska novog RAV4.

Vjernost se nagrađuje i zato Vam kao vlasniku vozila RAV4 među prvima predstavljamo ekskluzivne sadržaje i kviz kojima pristupate s vašim osobnim kodom sa kartice lojalnosti. Iskusite zadovoljstvo vožnje u novom RAV4 i upoznajte napredne sustave aktivne sigurnosti uz stručan nadzor našeg osoblja. 
Unesite vaš osobni kod sa kartice lojalnosti i podatke u obrazac ispod i prijavite se, među prvima, na test vožnju novog RAV4 u januaru 2016. Osoblje ovlaštenih Toyota partnera će Vas kontaktirati kako biste se dogovorili oko termina za test vožnju.
Novi RAV4 dolazi nam u salone 20.01.2016. Do tada se možete pred-premijerno upoznati s novim modelom.
 
/

Video

RAV4 kviz
Da li Vas fascinira vožnja van poznatih ruta, prostrana unutrašnjost ili možda znatiželjni pogledi ispred popularnog kafića? Odgovorite na pitanja ispod, unesite vaš osobni kod i saznajte kakav ste tip vozača i koji je RAV4 idealan za vas.
Potpuno novi RAV4 Hibrid s pogonom na sva 4 kotača (AWD) predstavlja novu razinu Toyotinog prepoznatljivog ugođaja u vožnji hibrida. Kombinirajući 2,5-litreni benzinski motor s elektromotorom smještenim na stražnjoj osovini, ovaj novi model konačno uvodi hibridnu tehnologiju u RAV4 gamu.
Električni pogon na sva 4 kotača nudi još veću sigurnost i stabilnost tijekom vožnje na klizavim i mokrim podlogama, te omogućuje vuču prikolice mase do 1.650 kg. Jednostavna i sigurna vuča moguća je zahvaljujući naprednom sustavu kontrole zanošenja prikolice (TSC - Trailer Sway Control system).
/
Novi dizajn sprijeda pojačava snažan dojam koji RAV4 ostavlja na cesti, uvodeći u potpunosti LED rasvjetu. S profila, RAV4 je bogatiji za nova ojačanja pragova čime je dobiven fluidniji izgled i jasno sugerira na svoje terenske sposobnosti.
Na stražnjem kraju, redizajniran sklop svjetala zaokružuje promjene na vanjskom dizajnu i čini RAV4 sofisticiranijim, uz nove branike koji ostavljaju jak dojam i zaokupljaju pažnju.
U kabini, osjećaj boravka tijekom putovanja doveden je na posve novu razinu zahvaljujući korištenju novih materijala mekših na dodir, boljoj zvučnoj izolaciji, novoj instrument ploči i bogatijem multimedijskom sustavu koji sada stiže s TFT ekranom u boji.
/
Šta izdvaja novi RAV4?
 • Savršena mješavina uglađenog dizajna i snažnog stava.
 • Otmjena i prostrana unutrašnjost, premium kvaliteta.
 • Jedini hibrid u svom segmentu.
 • Najnapredniji asortiman motora.
 • Toyota Safety Sense tehnologija.
 • Ekran sa 360º panoramskim 3D prikazom.
 • Bi-LED prednja svjetla.

Video

Sigurnost

Da li ste znali?
 • RAV4 se pojavio 1994. godine, dok je RAV-FOUR koncept predstavljen davne 1989. godine.
 • RAV4 je stvorio C-SUV segment.
 • RAV4 je nekada bio kraći od sadašnjeg Yarisa, samo 3740 mm.
 • RAV 4 se prodaje u 170 zemalja širom svijeta.
 • Na cestama se danas nalazi 6 milijuna modela RAV4.
 • Prvi električni RAV4 se proizvodio od oktobra 1997. do aprila 2000.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.