Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Prius s milijun

kilometara

Pouzdanost Toyotinih hibrida već je godinama dokazivana kroz brojna nezavisna priznanja struke i ocjene kupaca, čime je ova ekološki napredna tehnologija kroz 20 godina s razlogom prvi i najpopularniji odabir kada su u pitanju EKO vozila. U prilog tome ide i Prius s milijun kilometara.

Kako bolje dokazati pouzdanost nekog vozila nego korištenjem za potrebe taxi usluga.
Ti automobili u kratkom periodu od svega par mjeseci najčešće odrade godišnju kilometražu prosječnog vozača, čime ne iznenađuje podatak da se upravo najviše taksista u velikim europskim i svjetskim gradovima odlučuje upravo za Toyotine hibride – zbog iznimno malih troškova održavanja, potrošnje goriva te jednostavnosti i ugode u vožnji, a još više zbog pouzdanosti.
/

Video

S druge strane, rekorder po pitanju kilometraže i ujedno najbolji dokaz pouzdanosti Toyotine hibridne tehnologije stiže iz Austrije, gdje je taksist i vlasnik Priusa druge generacije odvozio čak milijun kilometara – bez ikakvog kvara na pogonskom sustavu s originalnom baterijom!
Takva kilometraža je impresivna za svaki automobil, a još više za ekološko vozilo s naprednom tehnologijom koje se najbolje dokazalo u uvjetima taksi službe.
Bez kvačila i ostalih potrošnih mehaničkih dijelova koji stižu s konvencionalnim automobilima, Prius ima daleko manje pokretnih dijelova, učinkovitiji motor i dokazani hibridni sustav što je rezultat sada već 18 godina razvijanja i postojanja tog modela na tržištu, čime je s razlogom najpopularniji hibrid na svijetu.

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.