Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Budimo povezani

Ostavite nam vašu e-mail adresu za sve buduće informacije iz Toyote

Ostavite nam vaše podatke i ostvarite dodatne popuste.

Danas živimo u vrijeme gdje prava informacija u pravo vrijeme znači jako puno. Uz Vašu e-mail adresu osiguravate pristup pravodobnim i važnim informacijama vezanim za vašu Toyotu, kao i mnoge pogodnosti koje će vam vlasništvo Toyote učiniti još ugodnijim i bezbrižnijim.
Pobrinut ćemo se da među prvima dobijete informacije o svim novostima, događajima i posebnim ponudama koje spremamo za vas.
Kako cijenimo vrijeme koje sve izdvojili da nam ostavite vaše podatke, pripremili smo vam dodatni popust na kupnju krovnih nosača ili krovne kutije. Dovoljno je da ostavite vaše podatke i zakažete Zimski preventivni pregled u periodu od 15.10. do 31.12.15. ili ostvarite kupnju jednog artikla iz zimske ponude.
Molimo vas da sačuvate povratni e-mail koji ćete primiti nakon popunjavanja forme.
Pravna obavijest

Toyota poštuje vašu privatnost, stoga podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama. Vaši podaci se automatski spremaju kako bismo Vas mogli obavijestiti o novim modelima, posebnim ponudama i uslugama. Ako se u bilo kojem trenutku predomislite i više ne želite primati informacije o Toyotinim ponudama i uslugama, molimo vas da pisanim putem obavijestite tvrtku Toyota Adria d.o.o. Predstavništvo u BiH koje će postupiti po vašem zahtjevu i obrisati vaše podatke iz baze.

Saznajte više o Toyoti

Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota besplatno nudi skoro 24.000 tehnoloških patenata Toyota City, Japan, 3. april 2019. Fernando Alonso testira Dakar Hilux Fernando Alonso testira Dakar Hilux Vozač TOYOTA GAZOO Racinga Fernando Alonso je dovršio dvodnevnu provjeru za upravljačem pobjednika Relija Dakar, Toyote Hilux u Južnoj Africi 27. i 28. ožujka. U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu spektakularno predstavljeni Rav4 i Toyota Corolla U Sarajevu je u utorak 5. marta upriličena ekskluzivna prezentacija nove Toyota generacije automobila. U Toyota prodajnom salonu Bunjo u Sarajevu u prisustvu velikog broja zvanica predstavljeni su Rav4 i Toyota Corolla, a događaj je svojim prisustvom uveličao i Njegova ekselencija Hideyuki Sakamoto, Ambasador Japana u BiH. Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Kompletna proizvodnja Toyote GR Supra rezervisana i prije Europske premijere Zahvaljujući uspješnom pokretanju platforme za rezervaciju u oktobru 2018., prije europske premijere na Ženevskom salonu automobila, svaka Toyota GR Supra namijenjena za isporuku u 2019. je već rezervisana širom glavnih europskih tržišta sportskih automobila.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.