Toyota Hilux

'Invincible 50'

Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'.

  • Izložbeni automobil 'Invincible 50' slavi 50 godina svjetske dominacije u prodaji
  • Odražava rastuće tržište vozila dvostruke namjene
  • Dorađeni dizajnerski vanjski i unutrašnji detalji

Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'.

Po prvi put predstavljen 1968., a godinu dana kasnije širom Europe, legendarni Toyota Hilux je najslavniji pick-up na svijetu; trenutno se prodaje u 180 zemalja i područja širom svijeta. Do danas je ostvario ukupnu globalnu prodaju od preko 18 milijuna komada.

/

Slavan zbog svoje kvalitete, trajnosti i pouzdanosti (Quality, Durability, Reliability - QDR), nezaustavljivi Hilux stalno iznova dokazuje svoju nepobjedivost osvojivši sjeverni pol, islandske vulkane i Antarktik te osvojivši postolja na utrci Dakar Rally Raid.

Izložbeni automobil Hilux 'Invincible 50' ocrtava rastuće tržište vozila dvostruke namjene u segmentu pick-upova. U njemu se ocrtava reputacija koju uživa u cijelom svijetu zbog svoje čvrstoće i QDR uz niz razrađenih dodataka koji ne samo da ga čine trenutačno prepoznatljivim kao vozilo posebne serije, nego su idealno prilagođeni za široku primjenu u poslovnim i zabavnim aktivnostima.

Izvana se vozilo odlikuje cjevastim kavezom u mat crnoj boji, crnom prednjom zaštitom donjeg postroja i crnim oblogama luka kotača u kojima su smješteni jedinstveni mat crni aluminijski naplatci od 18“ na koje su postavljene gume All Terrain proizvođača BFGoodrich, koji isporučuje trkaće gume za Toyotine predstavnike u utrci Dakar - Hilux i Land Cruiser.

/

U unutrašnjosti ovaj Toyotin pick-up se odlikuje plastičnom oblogom tovarnog sanduka i velikom kutijom za alat, posebnim letvicama pragova vrata, tepisima i kožnatom ručicom parkirne kočnice.

Ocrtavajući njegovu sposobnost zadovoljavanja rastućih potreba kupaca pick-upova za korištenje takvog vozila za poslovne potrebe, slobodno vrijeme, kao i za obje namjene, očekuje se da će europska prodaja Hiluxa premašiti 40.600 vozila u 2017. godini i tako nadmašiti trenutnu rekordnu prodaju od 40.104 iz 2007. godine.

Saznajte više o Toyoti

Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Izložbeni automobil Toyota Hilux 'Invincible 50' Slaveći svoj dominantni položaj na globalnom tržištu pick-upova koji uživa već 50 godina, na Frankfurtskom sajmu 2017. je izložen posebni Hilux 'Invincible 50'. Nova vatrogasna vozila Toyota Hilux Nova vatrogasna vozila Toyota Hilux Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Kantona Sarajevo isporučena dva nova specijalizovana vatrogasna vozila za gašenje šumskih požara sa otvorenim tovarnim prostorom. Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak Fedor Konjukov je uspješno dovršio svoj put oko svijeta u balonu na vrući zrak i 23. srpnja u 11:11 po moskovskom vremenu sletio u blizini gradića Bonnie Rock u Australiji. Hilux kod kuće ili put na jug Hilux kod kuće ili put na jug Grupa novinara iz regiona krenula je u avanturu, na prvu vožnju nove generacije Hiluxa, u Afriku.