Debi Toyota GR Supra koncept vozila

na Gran Turismo Sport™

Nakon svjetske premijere u Ženevi prošlog mjeseca, Toyota GR Supra koncept vozilo sada je dostupno i u Gran Turismo Sport™, ekskluzivno na PlayStation®4.

Sa stražnjim pogonom, GR Supra koncept vozilo usklađeno je sa Gran Touring Endurance pravilima. Namjenski prilagođen dizajn, vizualno će vas očarati, a da bi se postigla rigidnost i lakoća, korišteni su najsuvremeniji kompozitni materijali.

Svaki detalj ovog konceptnog vozila precizno je dizajniran za igru, od efektnog eksterijera do kokpita fokusiranog na takmičenje, čime se igračima pruža nevjerojatan doživljaj i mogućnost pomicanja automobila do krajnjih granica na virtualnim stazama igre.

Razvijena od strane Polyphony Digital Inc. i predstavljena po prvi put prije 20 godina, Gran Turismo serija postala je važna stvar za fanove širom sveta. Sa travanjskim update-om, Toyota GR Supra koncept vozilo pridružit će se sve većoj listi Toyotinih putničkih i trkačkih automobila iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, uključujući i legendarne automobile kao što su Toyota 2000GT, električni hibrid trke 24 sata Le Mansa TS050 Hybrid i jedan od omiljenih Toyota Supra A80 – prethodnik Toyotinog posljednjeg koncepta.

/

GR Supra koncept vozilo oživljava nasljeđe jednog od najpoznatijih Toyotinih automobila. Naziv „Supra“ ukazuje na snagu, performans i rukovanje, ono što je u prethodnih četvrt stoljeća

Kao potpuno sportski automobil, Toyota Supra izgradio je reputaciju impresivnog performera na putu i automobila koji osvaja na trkačkoj stazi, dominirajući sa japanskom vrhunskom GT trkačkom serijom i osvajajući legije fanova.

Predstavljanjem ovog konceptnog automobila prošlog mjeseca, Toyota je pokazala svoju ambiciju da ponovo vrati jednog od legendarnih sportskih automobila, trenutno u fazi razvoja, uskoro spremnog za predstavljanje, kako je potvrđeno u Ženevi od strane Dr Johan Van Zyl, predsjednika i izvršnog direktora Toyoto Motor Europe.

Više informacija na: Gran-turismo.com

Saznajte više o Toyoti

TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing Od pustinja do dina, od šljunka do snijega, i danju i noću, odlučni smo u savladavanju svih prepreka u stvaranju sve boljih automobila. Otkrijte više od aktivnostima motosporta TOYOTA GAZOO Racinga. TOYOTA GAZOO Racing spreman za bitku u Bahreinu TOYOTA GAZOO Racing spreman za bitku u Bahreinu TOYOTA GAZOO Racingželi završiti sezonu 2017. FIA Svjetskog prvenstva u utrkama izdržljivosti na najbolji način trećom uzastopnom pobjedom u završnoj utrci sezone, Bapco 6 sati Bahreina. Vodik može pridonijeti ciljevima smanjenja emisije CO2 za 20% do 2050. Vodik može pridonijeti ciljevima smanjenja emisije CO2 za 20% do 2050. Vijeće za vodik otkriva prvo istraživanje takve vrste koje pokazuje doprinos vodika kao glavnog oslonca u promjeni izvora energije Pobjeda u Kini za TOYOTA GAZOO Racing Pobjeda u Kini za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing je dominirao na 6 sati Šangaja i osvojio svoju četvrtu pobjedu u FIA Svjetskom prvenstvu u utrkama izdržljivosti (WEC) 2017. godine na dan obilježen razočaranjima.