Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota na Ženevskom sajmu

automobila 2017.

Predstavljanje novog Yaris 2017 i Yarisa GRMN, pravih Toyotinih noviteta. Svjetska premijera i-TRIL Concepta, Toyotine vizije gradske mobilnosti 2030. godine. Cjelokupna paleta TOYOTA GAZOO Racing, uključujući Yaris WRC, TS050 Hybrid i Dakar Hilux.

Na nadolazećem Ženevskom međunarodnom sajmu automobila (7. – 19. ožujka), Toyota će predstaviti novi Yaris za 2017. godinu uz njegovu sportsku izvedenicu, Yaris GRMN. Toyotin štand će biti i domaćin svjetske premijere i-TRIL Concepta i cjelokupne palete TOYOTA GAZOO Racing.
Predstavljanje nove, značajno izmijenjene palete Yarisa ima za cilj davanje dodatnog zamaha uspjehu Toyotinih malih vozila, zahvaljujući dinamičnom vanjskom izgledu i unaprijeđenoj završnoj obradi unutrašnjosti. Paleta Yarisa uključuje i izvedbu snažnih performansi, Yaris GRMN, nadahnut i konstruiran pod utjecajem Toyotinog povratka u Svjetsko reli prvenstvo 2017. godine modelom Yaris WRC. Ovaj Yaris će biti jedinstven u tom vrlo posebnom segmentu tržišta zahvaljujući motoru s prednabijanjem – 1,8-litreni motor će stvarati više od 210 KS.
Drugi Toyotin dragulj u Ženevi će biti svjetska premijera i-TRIL Concepta. Riječ je o konceptu pogonjenom elektromotorom, koji je razvio Toyota Motor Europe (TME) u suradnji s dizajnerskim studijem ED² u Nici, a predstavlja brojne inovativne aspekte Toyotinog istraživanja u sve bolja i prihvatljivija rješenja mobilnosti povoljna po okoliš. Odlikuje se rasporedom sjedenja jedan-plus-dva, tehnologijom Active Lean i u stanju je autonomno djelovati pa i-TRIL Concept predstavlja održivu alternativu automobilima segmenta A i B, drugim vozilima na električni pogon i motociklima, za sve one koji se žele zabavljati i u sporoj vožnji u gradu.
Na kraju, iako ne najmanje važno, na Toyotinom štandu će biti prikazana cijela paleta vozila TOYOTA GAZOO Racing. Sudjelujući u vrlo zahtjevnim natjecanjima kao što su FIA Svjetsko reli prvenstvo (WRC), FIA Svjetsko prvenstvo u utrkama izdržljivosti (WEC) i Dakar, Toyota tjera svoje automobile do krajnjih granica u nastojanju stvaranja sve boljih automobila.
Konferencija za novinare na Toyotinom štandu će se održati u utorak, 7. ožujka u 12,30 sati, u dvorani 4.

Saznajte više o Toyoti

Povijesni rezultat za Toyota Yaris WRC kod kuće Povijesni rezultat za Toyota Yaris WRC kod kuće Esapekka Lappi ostvario svoju prvu pobjedu, a Juho Hänninen završio kao treći, što je prvi put da je ova ekipa osvojila dva mjesta na postolju. Novi Toyota Yaris GRMN Novi Toyota Yaris GRMN Zahvaljujući uzbudljivoj mješavini snage i preciznosti koja proizlazi iz njegovog trkaćeg naslijeđa, Yaris GRMN pruža performanse koje vas s njime sjedinjavaju na cesti. Prva noćna trka u Sarajevu uz Toyota Yaris energiju Prva noćna trka u Sarajevu uz Toyota Yaris energiju U petak 19. maja, u 20 sati, u Sarajevu je održana prva noćna rekreativna trka na 10 kilometara u organizaciji NGO Marathon Sarajevo. Učešće je uzelo preko 600 trkača, a među njima i BH olimpijka Lucija Kimani, te drugi poznati domaći atletičari, trkači i nekoliko BiH Ironman-a. Toyota na Ženevskom sajmu automobila 2017. Toyota na Ženevskom sajmu automobila 2017. Prigodno, u jednom od najskupljih gradova u Europi, Toyota ima bogatstvo za pokazati posjetiteljima u ženevi. Već na prvi pogled od dinamičnog novog Yarisa, njegovog brata GRMN i radikalnog gradskog i-TRIL Concepta do predstavljanja najnovije mašinerije TOYOTA GAZOO Racing – Ženevski međunarodni sajam automobila je mjesto na koje bi trebao doći svaki ljubitelj Toyote. Švedski reli: četvrti dan Švedski reli: četvrti dan Latvala pobijedio na švedskom reliju i vodi u prvenstvu Novi Yaris visokih performansi Novi Yaris visokih performansi Novi Yaris visokih performansi predstavljamo na ženevskom salonu Koliko se Yaris promijenio nakon 3 milijuna proizvedenih primjeraka? Koliko se Yaris promijenio nakon 3 milijuna proizvedenih primjeraka? Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) proizvela je 3-milijunti primjerak Yarisa. Toyota Yaris: 15 rođendan Toyota Yaris: 15 rođendan Godina je 1999. i Toyota je započela proizvodnju novog urbanog malog automobila, spremnog da osvoji Europske kupce.
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.