Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota

u Frankfurtu

Na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu, dvije dominantne teme će oblikovati Toyotin štand. Jedna je neumorno širenje Toyotinog hibridnog asortimana, a druga je demonstracija unaprijeđene Toyota Safety Sense aktivne sigurnosne tehnologije.

Istinska zvijezda Toyotine postavke bit će novi Prius, koji će na Sajmu automobila u Frankfurtu imati svoju svjetsku premijeru. Pored toga, na sajmu će također biti i europska premijera novog RAV4 hibrida i svjetski debi drugog Toyota C-HR Concept hibridnog krosovera.
Kako Toyota nastavlja sa razvojem Toyota Safety Sense tehnologije kroz cijeli asortiman, druga generacija će biti premijerno prikazana u Frankfurtu, sa sistemom za prepoznavanje pješaka i adaptivnim tempomatom koji su dodati već postojećim karakteristikama sistema1.
Toyota konferencija za novinare će biti održana u 12:45h, u četvrtak 15. septembra, na Toyotinom štandu u hali 8.
1Sistem za sprečavanje sudara, sistem za održanje kretanja u saobraćajnoj traci, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i automatska duga svjetla.

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.