Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Tražimo Auris s najviše

prijeđenih km

Osvojite vikend s novim Aurisom.

Toyota razvija vozila u skladu s najvišim standardima kvalitete i pouzdanosti. Kvaliteta je način života. Želimo da se u Vašem vozilu osjećate samouvjereno i vjerujemo da ste prošli mnogo kilometara i da su iza vas brojna putovanja i zanimljive avanture s Vašom omiljenom Toyotom. Auris je na našem tržištu predstavljen 2007. godine i do sada ima mnoštvo zadovoljnih vlasnika.
Pošto smo poznati po tome da s Toyotom možete bezbrižno prijeći tisuće i tisuće kilometara, pozivamo vas da sudjelujete u natječaju, jer tražimo vlasnika / vlasnicu Toyote Auris s najviše prijeđenih kilometara.
Ima li vaš Toyota Auris iza sebe mnoštvo izleta, službenih putovanja i avantura? Pošaljite nam informaciju koliko prijeđenih kilometara ima vaš Auris. Snimite nekoliko fotografija i kratku izjavu o vašem vozilu. Pošaljite nam zanimljivu dogodovštinu, pjesmu ili video o vašem Aurisu. Najzanimljivije priče ćemo objaviti na našim stranicama i društvenim mrežama, a pobjednika čeka iznenađenje.
Natječaj traje do 11. lipnja, a 14. lipnja ćemo objaviti pobjednika na našim stranicama i društvenim mrežama. Budite među prvima i osvojite vikend s novim Aurisom.

Saznajte više

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.