Besplatno isprobajte Toyotu
Cjenici i katalozi
E-novosti
Sastavite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota na vrhu izvješća o kvaliteti

AutoBild

Vrlo smo ponosni što se nalazimo na prvom mjestu 2014 AutoBild izvješća o kvaliteti već treću godinu zaredom.

Vrlo smo ponosni što se nalazimo na prvom mjestu 2014 AutoBild izvješća o kvaliteti. Već treću godinu zaredom Toyota je smještena na vrhu liste najkvalitetnijih automobila Njemačkog vodećeg časopisa. Pobjeda je bila neizostavna; s ukupnim rezultatom od 2,0 Toyota je zauzela vodstvo daleko ispred konkurencije, dokazujući svoj status najpouzdanije marke među 20 najprodavanijih marki automobila u Njemačkoj.
 
Pobjedi su najviše doprinjeli rezultati TÜV izvještaja i izdržljivost Toyotinih modela prilikom raznih ispitivanja koje provodi AutoBild samostalno. Ostali čimbenici koji su uzeti u obzir su: organizacija servisnih kampanja, rezultati provjera servisnih radionica, pa čak i pisma čitatelja uredništvu. U svim gore navedenim čimbenicima Toyota je rangirana na vrhu liste.
AutoBild provodi testove izdržljivosti za više od 100.000 km na nekoliko Toyotinih modela – pokazujući kontinuiranu pouzdanost vozila. Toyotini hibridi pokazali su se iznimno dobrim - Toyota Prius završila je 200.000 km test s najvećom mogućom ocjenom.
 
To je već 13. put da je Toyota izabrana u prvih 10 i ujedno 8. put odabrana u prvih 5 u segmentu starijih vozila.
PS: Svim ljudima koji vole svoje automobile i odvojili su vrijeme kako bi o tome pisali AutoBildu: Od srca HVALA!

Saznajte više o Toyoti

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu, ili saznajte kako upravljati kolačićima.